Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 2.
  • Hír
Link másolása
Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.

A Gamekapocs csak nagy ritkán közli az április elsejei vicceket, mi általában az efféle összeállításokat preferáljuk. Hogy miért? Nem, nem azért, mert nem értjük a humort, inkább arról van szó, hogy ezek a tréfák sokszor minket és titeket is összezavarnak, ha a kitalálóik ügyesen készítik elő őket. A kiadók és a fejlesztők körében viszont régóta hagyomány, hogy megviccelik valahogy a rajongóikat - szemezgessünk a legjobb poénok közül!

A Blizzard az egyik leghíresebb mókamester, és ezúttal is durva bejelentéssel jelentkeztek: a StarCraft: Motion Overdrive a népszerű stratégiai játék kinectes irányítását teszi lehetővé - persze csak tavasztól, mikor a Microsoft hivatalosan is elérhetővé teszi a PC-felhasználók számára a mozgásérzékelős kamera SDK-ját. A Blizzard egyébként a Wordben található beszélő gémkapocshoz hasonló útitársat is bemutatott a World of Warcrafthoz, a Horadric Cube-bal az okostelefonos alkalmazásainkat kombinálhatjuk, és egy teljesen sötét dungeont is kapunk a WoW-hoz.

A Rock Band sorozatot jegyző Harmonix a használt játékokkal való kereskedés egyre nagyobb népszerűségét kihasználva becserélte a vezérigazgatóját a GameStopnál, kőkemény negyven dollárért, illetve új DLC-t is készített a Dance Centralhoz, amelyben Master Chief a főszereplő. Ha már Master Chief szóba került, megemlítjük a Bungie új Facebook-projektjét is: a PimpsVille-ben mindent kicsinosíthatunk majd - egy aranyozott Darth Vader sisak nekünk is kell! Elindult a My.Face is, ahol "lájkolni és bökdösni" lehet, ráadásul a Tapir Wars új része is játszható rajta.

Április elseje az MMO-k piacát is felforgatta. Elkészült a Star Wars: The Old Republic wookie szinkronja, a Guild Wars 2 pedig új kasztot kap a kommandós személyében: derék bakánk mindenféle fegyverrel felszerelhető, ráadásul járművek vezetésére is képes - képek és videó itt! A City of Heroesban azért nem lehet 50-es szint felé fejlődni, mert a készítőknek nincs több szétosztható XP-je, és új kaszt került a Perfect Worldbe is az alkonyatos Edward személyében.

A Nyko 3D-s szemüveget gyártott a Nintendo 3DS-hez, az Astro Gaming szétpimpelt játékoskiegészítők készítésébe vágott, ezen az oldalon pedig 1 millió dolláros kontrollert vásárolhatunk. A Gameloft telefonos alkalmazásával irányíthatjuk a háziállatainkat, a Telltale által fejlesztett Envelotech lehetővé teszi, hogy belépjünk a játékok világába. A Razer sem kutya: ők exoskeleton kiegészítőket dobnak piacra.

A Killzone 3 Cloaked Editiont kap, amelyhez egy láthatatlan mesterlövész akciófigura is jár, a Minecraft saját kiegészítőbolttal bővül, míg az EA Sports bejelentette, hogy Gus Johnson lesz a kommentátor az összes jövőben megjelenő játékában. Qwark kapitány saját gammában mutatkozik be legközelebb, a Witcher pedig spin-off epizódot kap, melynek a főhőse egy bárd lesz. A King Arthur II Vietnamba költözik,  a Total War pedig a dinoszauruszok korszakát dolgozza majd fel - megjelenése 2012. december 21-én várható. A pénzesebb játékosoknak a 9 ezer dolláros Fightin Frogs nevű játékot ajánlanánk.

Éhes vagy? A zöld disznók bőre fincsi rágcsálnivaló!

15.
15.
wigyory
Szerintem is mind nagyon ütős, hogy ezeknek mire képesek, tuti bolondok -de nagyon jól csinálják! :)
14.
14.
johnnydick
#10: Mojang-ék csinálták azt Április 1.-re , eggyáltalán nem komoly... csak 1 poén
13.
13.
Shadowsomi
Nekem a 3D-s szemüveg tetszett a Nintendo 3DS-hez xD De a videók se rosszak, sőt, jók!
12.
12.
Optimus Prime
Hm, akkor ez azt jelenti, hogy a Prey 2-ről írtak igazak lesznek?
Egyébként ez kimaradt (már, amiről tudok): http://www.geforce.com/#/News/articles/voodoo-revived
11.
11.
Berencsit
a star craftos marhajó!! :D:D:D:D öcsém elősször azthittem igazi..... :D
10.
10.
M3rcy
#9: olyat én is találtam. átmegy team fortress 2-be a játék
9.
9.
kukac450
Starcraftba ahogy nyomták keményen ketten, az tényleg epikus :D :D Hozzátenném, hogy a Minecraftot toltam, sétáltam az erdőben, és találtam egy chestet. Majdnem szívrohamot kaptam, és kerestem, honnét ugrik rám egy creeper. Egy fél óra múlva visszamerészkedtem, ráklikkeltem, és kijött, hogy lehet hozzá kulcsot venni. Úristen! :D :D
8.
8.
Mateclus
A starcraftos az mindent visz:)):)):))best of:))

7.
7.
Ca$h
A Starcraft Kinectre mindent visz! XD
6.
6.
Sarkadi
Ez a "The Bard" tényleg nagyon kemény. Örülnék neki! :D
5.
5.
Mortis
Jajj, istenem. Ez a The Bard milyen kemény lenne...Áhh...Harcos-Sims szerűség.

4.
4.
Füles
#3: Bocs most látom Koreai :) (Elnézést)
3.
3.
Füles
Ez komoly. A Kínai csávón besírtam
2.
2.
Tacskoexe
Amikor reggel megláttam a Guild Wars 2 új kasztját, azért rendesen ledöbbentem XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...