Halo Wars

Van olyan, aki ne hallott volna mindenidők egyik leghíresebb játéksorozatáról, a Halóról? Nem hiszem. Rajongók, figyelem! Az FPS stratégiaként folytatódik!
1286210084

Az élen nyitott itthon az F1 2010

Szeretjük az őszt, hiszen ilyenkor alapos vérfrissítésen esnek a heti toplisták. Lassacskán megérkeznek az aktuális Call of Duty-, World of Warcraft- és FIFA-játékok, addig pedig az új slágercímek kényeztetik a játékosokat. Két héttel ezelőtt az F1 2010 volt a nagy kedvenc.
1285507329

Az élen nyitott itthon a Halo: Reach

Rögtön az első helyen nyitott a hazai játékeladási toplistán a Halo: Reach. Bár a sorozat előzményeit elmesélő rész továbbra is Xbox 360-exkluzív, a játék nem csak az xboxos, hanem az összesített listán is jól szerepelt, neki köszönhetően pedig a Halo Wars eladások is a magasba szöktek.
1285228852

Sűrítené a Halo-megjelenéseket a Microsoft

Phil Spencer alelnök szerint jelenleg nem elég gyakoriak a Halo-megjelenések, a két éves szünetek már nem működnek. Hozzátette, nincs szó arról, hogy évente dobálnák ki az új játékokat, de azért az évről-évre megújuló Call of Duty érdemeit elismeri: mint mondta, van mit tanulni az Activisiontől.
1284466661

Új motort fejleszt az Activision-projekthez a Bungie

Ma jelent meg a Halo: Reach, ezzel pedig a Bungie történetében is egy korszak zárult le. Egy sorozaton dolgozni közel tíz éven át annyira nem izgalmas, ezért is dönthettek úgy a srácok, hogy ideje valami új felé nyitni - ezért töltik a következő tíz évet az Activision szárnyai alatt.
1280477940

Hazai eladási toplista - minden a régi

Uborkaszezon van, új megjelenés nincs, így a hazai játékeladási toplistákon is alig találni változást - természetesen a World of Warcraft előfizetői kártya vezet.
1274201880

Az Electronic Arts is a Bungie felé kacsintgat

Mielőtt a Bungie megállapodott volna az Activisionnel, az Electronic Arts is rástartolt a csapatra, hátha sikerül besorolni őket az EA Partners címke alá.
1272887880

Vezető írót keres a Bungie csapata

A Bungie egy vezető írót keres, akinek megformálja majd a cég készülő új univerzumának történetét, karaktereit és világát. A feladat nagy, s az elvárt tapasztalat is.
1272730200

A Bungie léphet majd az Infinity Ward helyére

A Sterne Agee elemzője, Arvind Bhatia szerint jó esély van arra, hogy a jövőben a Bungie léphet az Infinity Ward helyére, mint az Activision legfőbb FPS-gyára.
1272715740

Bungie: nagyobbat és jobbat csinálunk, mint a Halo

A Bungie új projekjének célja egyértelmű: egy olyan világot, és egy olyan játékot akarnak létrehozni, ami még a Halónál is nagyobb és jobb, minden tekintetben.
1272638520

Sony: szeretni fogjuk a Bungie-Activison témát

A Sony gyorsan és vidáman reagált a Bungie és az Activision összeborulására. Nem csoda, hiszen a neves fejlesztőcsapat következő játéka multiplatform lesz.