Halo Wars

Van olyan, aki ne hallott volna mindenidők egyik leghíresebb játéksorozatáról, a Halóról? Nem hiszem. Rajongók, figyelem! Az FPS stratégiaként folytatódik!
Típus: Sci-Fi, Stratégia

Hazai eladási toplista - már második az Avatar

Úgy tűnik nem csak a mozikban, hanem a játékboltokban sem hagyott alább az Avatar-mánia: James Cameron filmjének játékváltozata már a második az összesített toplistán.

Jelenet a Halo Legends Homecoming epizódjából

Másfél perces klip érkezett a Halo Legends Homecoming című epizódjából, amelyben egy maroknyi katona próbál helytállni a Covenant ellen, s mikor minden veszni látszik...

Halo Legends: The Duel - a Halo anime új része

Nyilván minden Halo-rajongó tud az első japán animációs projektről, a Halo Legendsről, melynek egyik epizódját most végre bárki megnézheti.

2015-ig bizotsan lesz a Halo franchise

A Microsoft egyik embere, Frank O' Connor, aki a Halo sorozatért felelős elárulta, hogy még hat évig biztosan életképes a sorozat, de nem csak játékként.

Ötperces előzetes érkezett a Halo animéből

Ha film egyelőre nem is, anime már biztosan készül a Halo-sorozat alapján, melyből végre egy komolyabb, néhány jobb jelenetet bemutató előzetes is érkezett.

Hazai játékeladási toplista

Sokak kérésére ezúttal már bontott formában is közöljük a heti toplistákat, hogy átfogóbb képet kaphassatok hazánkban történt játékeladásokról.

Spielberg felügyelete alatt készül a Halo-mozi?

A Halo-sorozat nem csupán több milliós rajongói tábora, de kiváló története miatt is érdemes lehet egy filmváltozatra - ennek ellenére a Halo-mozi nem könnyű szülés.

Comic-Con 2009: Halo Legends bemutató

Megérkezett a bemutatója a még idén Xbox LIVE-on megtekinthető Halo mini sorozatnak, melynek készítésében japán legnagyobb anime gyártói is részt vettek.

Comic-Con 2009: Halo bejelentések

A Halo sikeréhez hasonló nagyon nincs jelenleg a piacon, így nem meglepő, hogy a Microsoft mindent meg tesz annak érdekében, hogy ez így is maradjon egy ideig.

Új pályák érkeznek a Halo Wars-hoz

Szerencsére a Halo Wars támogatása annak ellenére sem állt le, hogy a játékot fejlesztő Ensemble megszűnt létezni - a játékhoz folyamatosan érkeznek a DLC-k.