Halo Wars

Van olyan, aki ne hallott volna mindenidők egyik leghíresebb játéksorozatáról, a Halóról? Nem hiszem. Rajongók, figyelem! Az FPS stratégiaként folytatódik!

Comic-Con 2009: Halo Legends bemutató

Megérkezett a bemutatója a még idén Xbox LIVE-on megtekinthető Halo mini sorozatnak, melynek készítésében japán legnagyobb anime gyártói is részt vettek.

Comic-Con 2009: Halo bejelentések

A Halo sikeréhez hasonló nagyon nincs jelenleg a piacon, így nem meglepő, hogy a Microsoft mindent meg tesz annak érdekében, hogy ez így is maradjon egy ideig.

Új pályák érkeznek a Halo Wars-hoz

Szerencsére a Halo Wars támogatása annak ellenére sem állt le, hogy a játékot fejlesztő Ensemble megszűnt létezni - a játékhoz folyamatosan érkeznek a DLC-k.

Apró kiegészítés érkezik a Halo Wars-hoz

A Historic Battles nevű Halo Wars DLC-nek köszönhetően hamarosan újabb fontos állomásait ismerhetjük meg az nagy Covenant háborúnak. Harcra fel!

Három új játékmóddal bővül a Halo Wars

Strategic Options címmel készül az X360-exkluzív Halo Wars első letölthető kiegészítője, amely három játékmóddal és újabb achievementekkel bővíti majd a játékot.

Windstorm Studios - a harmadik Ensemble utód

Örömmel jelenthetjük, hogy a Halo Wars elkészülte után, a volt Ensemble dolgozók erőt vettek magukon és egy harmadik stúdió megalakulását is bejelentették.

Ensemble - "Saját sikereink áldozatai lettünk"

A közelmúltban bezárt Ensemble Studios egykori dolgozója elárulta, hogy szerinte mi is okozhatta az egykor oly sikeres cég vesztét, mi vezethetett a bezárásig.

Halo Wars

2531.01.03. Spirit of Fire csatahajó, James G. Cutter kapitány, Naplóbejegyzés. Öt év telt el azóta, hogy a Szövetség a semmiből előtűnt és rajtunk ütött a Harvest bolygón. Öt hosszú éve megy a véres háború, melynek úgy néz ki csak akkor lesz vége, amikor az egyik faj teljesen kipusztul. Pedig eleinte jó volt minden, egyik győzelmet arattuk a másik után, a villámhadműveleteknek köszönhetően közel volt a dicsőség. Aztán ők újra megjelentek, sokadmagukkal, bosszúra éhesen, kudarc jött kudarc után, sok embert veszítettünk, de végül vissza sikerült szerezni a bolygót. De vajon meddig? Úgy érzem hamarosan kiderül, minden egyes porcikám azt súgja nekem, hogy ezen a bolygón van eme pokoli háború befejezésének a kulcsa…

A heti játékmegjelenések

Újabb hét, újabb játékmegjelenések a megszokott módon, ám a következő hét nap annyiban egyedi lesz, hogy most érkezik a Halo Wars, az Empire: Total War és a HAWX is.

Találd meg a saját Halo Wars példányodat!

Hadnagy! Még mindig nem tudjuk vették-e a legutóbbi üzenetet. Várjuk a megerősítést. A mai nap két további feladat vár az egységére.