Halo Wars

Van olyan, aki ne hallott volna mindenidők egyik leghíresebb játéksorozatáról, a Halóról? Nem hiszem. Rajongók, figyelem! Az FPS stratégiaként folytatódik!
Típus: Sci-Fi, Stratégia

Videócsokor a pénteki ebédhez

Ma délutáni összeállításunkban olyan sztárok kaptak helyet, mint a Still Life 2, a Battle Forge, a Halo Wars, a GTA IV: The Lost and Damned vagy a Singularity.

Halo Wars Demó teszt

Anyukám születésnapja miatt február 5-e mindig is piros betűs nap volt az évben, de idén ez ha lehet még a szokásosnál is különlegesebb nap volt, hiszen egyszerre jelent meg a Halo Wars és a Killzone 2 demója. Miután szó szerint hazarohantam a munkából, osztott képernyőn néztem, ahogyan csigalassúsággal kúszik lefelé a Halo Wars és ha lehetséges még lassabban vánszorog a Killzone 2 demo. Bizton állíthatom, hogy érdemes volt közel három órát várnom arra, hogy végre letesztelhessem őket.

Huszonnégy videó a pénteki vacsorához

Ma estére is videó-összeállítással készültünk Nektek, benne olyan játékokkal, mint a FEAR 2, a Halo Wars, a Marvel: Ultimate Alliance 2 vagy a Wanted.

Letölthető a Halo Wars demója

Ahogy azt a készítők megígérték, a mai napon letölthetővé vált a Halo Wars kipróbálható változata. A demó természetesen az Xbox Live-on keresztül érhető el.

Szerda esti videócsokor

Szerda esti videós összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint a Battleforge, a Halo Wars, a The Godfather 2 vagy a Tomb Raider: Underworld.

Végleg bezárta kapuit az Ensemble Studios

A Halo Wars aranylemezre került, ezért ma végleg bezárta kapuit az Ensemble Studios, az ott dolgozók pedig legalább két teljesen új céget fognak alapítani.

Már tervben van a Halo Wars első DLC-je

Az Ensemble Studios műhelyében készülő Halo Wars még csak néhány napja került aranyelmezre, ám a fejlesztők máris gondolkodnak az első DLC-n.

Késő esti galériamánia a Gamekapcson

Estére olyan nagy sztárok futottak be, mint Diablo III, FEAR 2, Fight Night 4, Halo Wars, Mafia 2, HAWX, UFC 2009 - és még sorolhatnánk. Lesd meg mindet!

Aranylemezre került a Halo Wars

Aranylemezre került az Ensemble Studios által fejlesztett Halo Wars, amely a népszerű univerzumban játszódó stratégiai játék lesz, és a jövő hónapban jelenik meg.

Videócsokor hétfő délutánra

Újabb videók láttak napvilágot, amelyek között megtalálható a Resistance: Retribution, a Resident Evil 5, DC Universe Online, FEAR 2: Project Origin stb.