Starcraft: Ghost

A Blizzard legújabb játéka, a külsős Nihilistic fejlesztésében. Reméljük megjelenik PC-re is.
Típus: Akció

Bemutatkozik a megújult Battle.net

A Blizzard felújította a Battle.net oldalát. A portál nem csak új külsőt kapott, de rengeteg, nagyszerű és szükséges fejlesztéssel is bővült.

Starcraft: Ghost - Előkerült concept artok

Új concept artok láttak napvilágot a Blizzard által fejlesztés alatt állt, már egy ideje leállították Starcraft: Ghost című játékról, amelynek a megjelenése talán soha nem jön el.

Feltámad a Starcraft: Ghost?

A pletykák szerint még ebben a hónapban bemutathatják a Starcraft: Ghost feltámasztott, újraírt verzióját egy koreai rendezvény keretében.

Új játékot mutat be a Blizzard a hónap végén?

A hónap végén kerül megrendezésre a Blizzard Worldwide Invitational, melyen a pletykák szerint új játékot jelent majd be a méltán népszerű kiadó-fejlesztő brigád.

Az eddig törölt Blizzard-címek listája

A héten megrendezett D.I.C.E. Summit keretében a Blizzard fejesei nyilvánosságra hoztak egy listát, melyen korábbi, leállított projektjeik szerepelnek.

Az EA nem ijed meg az Activision Blizzard-tól

A 18 milliárdos Activision - Vivendi egyesüléssel létrejött Activision Blizzard a világ legnagyobb kiadója lett - az EA azonban nem ijed meg a trónfosztóktól.

HWSW: Amit az Activision Blizzard-ról tudni kell

Nagytestvérünk, a HWSW egy átfogó cikkben mutatja be azt, amit tudni lehet, és tudni kell az Activision - Vivendi egyesülésről. Most minden részletre fény derül!

Egyesült az Activision és a Vivendi

Egy 19 milliárd dolláros üzlet keretein belül egyesült az Activision és a Vivendi. Az új kiadó neve Activison Blizzard lett, hogy a WOW fejlesztői se maradjanak ki.

Új MMORPG-n dolgozik a Blizzard

Munkatársakat toboroz a Blizzard, most azonban egy "top secret" MMO fejlesztéséhez keresnek alkalmazottakat - természetesen a spekulálások sem maradtak el...

StarCraft: Ghost - nincs eltemetve

Bizonyára olvasótáborunk nagy része emlékszik még a sajnálatos bejelentésre, mely keretében a Blizzard törölte a várva-várt StarCraft: Ghostot - azonban van még remény!