A LucasArts-hoz igazol a Splinter Cell dizájnere

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 7.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Clint Hocking májusban hagyta el a Ubisoftot, akkor úgy érezte, "tudja merre kell haladnia, hogy előre lépjen": úgy néz ki a LucasArts-nál áll legközelebb munkába.
Clint Hocking májusban hagyta el a Ubisoftot, akkor úgy érezte, "tudja merre kell haladnia, hogy előre lépjen": úgy néz ki a LucasArts-nál áll legközelebb munkába.Hocking nem erősítette meg a híreket, a Ubisoft vezető közösségi menedzsere, Kimi Matsuzaki ellenben a Twitteren gratulált neki a LucasArts-os melóhoz, illetve ő maga is elhintette, hogy éppen San Franciscóban tartózkodik, ahol egyébként a LucasArts székhelye is található.

Hocking májusban beszélt először a felmondásáról a nyilvánosság előtt, akkor azt mondta, hogy "tovább kell lépnie" - az úriember a Splinter Cell-sorozat és a Far Cry 2 dizájnere volt, most azonban nem tudni, hogy mivel foglalkozik majd.

Érdekesség, hogy a LucasArts-nál is több felmondás történt a közelmúltban: nemrég Haden Blackman, a The Force Unleashed II producere ment el a cégtől, májusban pedig Darrell Rodrigueze elnök vonult vissza. Ilyen ez a popszakma.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...