Gran Turismo 5 PS3

A méltán népszerű Gran Turismo-sorozat ötödik része. Miután mindegyik GT PS-exkluzív játék volt, így az új epizód is kizárólag PS3-ra készül el.
1293791448

Az első videó a hivatalos GT 5 kormányról

A Thrustmaster kiadta az első tesztvideóját, mely a Gran Turismo 5 hivatalos kormányát mutatja be működés közben. A sorozat darabjainak megjelenésekkor általános tény a GT periféria boltokba kerülése, ezúttal sincs ez másképpen. A T500RS-sel egy igazi, felső kategóriás terelgető eszközhöz jutunk.
1293445828

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megtaláltuk a World of Warcraft ellenszerét! Úgy tűnik, a FIFA aktuális részével még a méltán népszerű MMORPG sem tudja felvenni a versenyt: a Cataclysm ugyan a múlt héten az első helyen nyitott, mostanra viszont visszaszorult a második helyre, a FIFA 11 pedig visszavette a vezetést.
1292589080

Itthon is tarolt a World of Warcraft: Cataclysm

Megérkeztek a legfrissebb, hazai játékeladásokat összegző toplisták. Az élen - ki hitte volna - a World of Warcraft legújabb kiegészítője, a Cataclysm végzett, a játék megjelenése pedig húzott egy picit az előfizetői kártyák és az előző adalék, a Wrath of the Lich King értékesítésein is.
1292252400

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Lecsengett egy kissé a Gran Turismo 5 utáni őrület, a szokásos slágercímek visszahúztak a legjobbak élére - ez bizony a World of Warcraft: Cataclysm megjelenése előtti csend, hiszen itt még nem számolták el az MMORPG harmadik kiegészítőjének hazai eladásait. Majd a jövő héten.
1292117580

Video Game Awards 2010 LIVEBLOG

Kicsit megkésve ugyan, de itt vagyunk a Spike TV házi rendezvényén, ami nem csupán az év játékairól fog szólni, hanem egy halom játékbejelentéssel is kecsegtet. Minden eddiginél markánsabb felhozatal ígérkezik, szóval szemből csipát kitörölni, lássuk miért fogunk sóvárogni az elkövetkezendő hónapokban.
1292071367

5 és félmilliónál tart a Gran Turismo 5

Alig jelent meg két hete a Gran Turismo várva-várt ötödik része, a játékból máris több mint ötmillió példány kelt el. Persze a szám kissé csalóka: a Sony a szokásához híven az üzleteknek leszállított kópiák számát jelentette be, nem pedig a vásárlóknak ténylegesen eladott példányokét.
1291975200

NPD-jelentés: Call of Duty- és Kinect-siker

Az amerikai játék- és konzoleladásokat összegző NPD Group közzétette a novemberi jelentését, amelyből az is kiderült többek között, hogy a Call of Duty: Black Ops adta a múlt havi játékeladások negyedét, illetve hogy a Kinect volt a legnépszerűbb kiegészítő a piacon, ami az Xbox 360-nak is jó tett.
1291800618

GT 5 - PC-n is elérhető lesz a B-spec mód

Nem kis meglepetést okozott Kaz Yamauchi kijelentése, miszerint nemsokára webböngészőben is felügyelhetjük majd a Gran Turismo 5-öt. Igaz, annak csak egy kis részét - a B-spec módról van szó. Egyelőre erősen kételkedünk a Mester szavaiban, miszerint már a jövő év elején elérhető lesz a fícsör.
1291651220

Az élen nyitott itthon a Gran Turismo 5

Itthon is tarolt a Gran Turismo ötödik része: a PS3-exkluzív autóverseny annak ellenére utasította lazán maga mögé a FIFA-t, a Call of Duty-t, a Need for Speedet és a World of Warcraftot, hogy egyetlen platformon érhető el. A kérdés, hogy meddig húzza ki az élen, elvégre Angliában egy hétig tartott a siker.
1291644000

Anglia - a Black Ops visszaelőzte a GT5-öt

Kíváncsiak leszünk, hogy pár hét alatt mekkora eladásokat tud produkálni a Gran Turismo 5, mert látszólag nem kaszál annyira, mint azt sokan várnák tőle. Angliában, a világ legnagyobb autórajongó országában például jelenleg csak a negyedik helyen áll a listákon.