Gran Turismo 5 PS3

A méltán népszerű Gran Turismo-sorozat ötödik része. Miután mindegyik GT PS-exkluzív játék volt, így az új epizód is kizárólag PS3-ra készül el.

Gran Turismo 5 - már a boltok raktáraiban

Néhány amerikai bolt arról számolt be, hogy a napokban megkapták az első szállítmányokat a játékból, habár egyelőre csak a gyűjtői verzióból. Egyelőre nem tiszta, miért sumákol a megjelenési dátummal kapcsolatban a Polyphony Digital, de a rajongók egyre türelmetlenebbek.

Már készül a Gran Turismo 6

Ugyan még az ötödik rész sem jelent meg, a Polyphony Digital már a hatodik Gran Turismo-n dolgozik. Szót sem érdemes ejteni róla, elvégre évekig tarthat, míg az új játék elkészül. Kazunori Yamauchi egyébként továbbra is állítja, hogy még karácsony előtt ott lesz a boltok polcain a Gran Turismo 5.

Elkészült a Gran Turismo 5, dátum még nincs

Ma kellett volna boltokba kerülnie a Gran Turismo 5-nek, ha az utolsó pillanatban a Sony és a Polyphony Digital nem tolja el a játék megjelenését. Bár az érkezési dátum még mindig nem ismert, Kazunori Yamauchi egy interjúban utalt arra, hogy az új rész munkálatai befejeződtek.

Karácsony előtt érkezhet a Gran Turismo 5

Bár a Sony és a Polyphony Digital továbbra is mélyen hallgat, elképzelhető, hogy pont karácsony előtt kerülhet boltokba a Gran Turismo 5. A megjelenéssel kapcsolatos információkat az egyik japán áruház szellőztette meg, igaz, azóta ők is visszahívták a decemberi premierre vonatkozó hirdetéseket.

Gran Turismo 5 - Vettel és a brutális Red Bull X1

A Gran Turismo 5 fizikai motorja olyan valósághű modellezésre ad lehetőséget, hogy a Polyphony Digital és a Red Bull Racing versenyautó-tervezője, Adrian Newey elkészítették minden idők legdurvább álomautóját. A kizárólag digitálisan létező jármű minden korábbi szuperautó rekordját megdönti.

Gran Turismo 5 - DLC-ként jöhetnek a motorok

Bár a Gran Turismo 5 régóta készül, és sokat is csúszik, néhány apróság nem kerül majd be a végleges változatba: Kazunori Yamauchi szerint például a motorok a bolti verzióból biztosan kimaradnak, de ha a játékosoknak van rá igénye, egy későbbi DLC formájában a kétkerekűek is tiszteletüket tehetik a játékban.

Gran Turismo 5 - előzetesen a fotómód

Igaz, a Polyphony Digital éppen most csúsztatta el újra (az ezredik alkalommal) a Gran Turismo 5 megjelenését, ez nem akadályozza meg őket abban, hogy azonnal kiadjanak egy új előzetest. A filmecske elején a fotómód szépségeiben csodálkozhatunk, a végén pedig egy kis túlkormányzásos akcióban!

Mégis csúszik a Gran Turismo 5

Ha most ez egy blog lenne, szép cifrákat írnék, de mivel nem az, nem teszem - maradjunk a szilárd tényeknél: a Gran Turismo 5 minden korábbi ígéret és kisdobos eskü ellenére mégsem jelenik meg november elején. A készítők bocsánatot kérnek, azt mondják, még az ünnepi szezonban megérkezik a játék.

TGS 2010: Rekord látogatószámmal lett vége

A Tokyo Game Show szervezéséért felelős CESA közzétette a rendezvény látogatottságáról szóló adatokat, amelyből kiderült: ennyien még soha nem nézték meg a japán kiállítást. A szervezők jövőre megint három-négy naposra tervezik a TGS-t, ehhez pedig jól jönnek a biztató számok.

TGS 2010: Folytatódik a Gran Turismo videóáradat

Ahogy közeledik a Gran Turismo ötödik részének megjelenése, úgy sűrűsödnek a különböző trailerek és gameplay felvételek a játék körül. Most éppen a Tokyo Game Show termését gyűjtöttük össze - öt új videót láthattok a novemberben érkező szimulátorról!