Red Faction: Guerrilla PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Red Faction 3-ban az Earth Defense Force immár nemcsak hogy elnyomja, és rabszolgaként kezeli marsi jómunkásembereit, de el is rabolja, mi több munkatáborokba szállíttatja őket.
1706626832

Új stúdiót alapítottak a Volition veteránjai Shapeshifters Games néven

Tavaly augusztusban zárt be a Saints Row és a Red Faction fejlesztője, miután az Embracer Group kihúzta alóluk a szőnyeget. A megszűnt stúdió veteránjai azonban összefogtak és megalapították a Shapeshifters Gamest.
1693648800

Tovább él a Saints Row és a Red Faction franchise is

Hiába zárta be az Embracer a Volition fejlesztő stúdiót, az általuk készített sorozatok úgy látszik, hogy megússzák a dolgot és a Dead Island 2 fejlesztőihez kerülnek majd.
1681396205

Rengeteg játék búcsúzik májusban a PlayStation Plus előfizetőitől

Májusban több, mint 30 játék hagyja el a PlayStation Plus játékkatalógusát, így itt az utolsó lehetőség, hogy kipróbáld az eddig kimaradt címeket!
1620752400

Megint bevásárolt a THQ Nordic

Nem lassít a THQ Nordic, a kiadó újabb három fejlesztőcsapatot kebelezett be a minap, így a Kaiko, a Massive Miniteam és az Appeal Studios brigádját is hozzácsapta a portfóliójához.
1588752000

Játékokat cserélt a THQ Nordic és a Koch Media

Szokatlan manővert mutatott be a THQ Nordic és a Koch Media: fogtak egy maroknyi, általuk birtokolt játékfranchise-t és kicserélték egymás között. Új gazdára talált így például a Red Faction és a Risen is.
1561960800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkezdődött július, vagyis a Stranger Things hónapja; csütörtökön rajtol el a sorozat harmadik évadja, melyhez ezúttal egy játékot is kapunk. De a héten érkezik még a Sea of Solitude, és sok-sok kaland vár a Switch-tulajdonosokra is.
1556182820

Switchre tart a Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered

A PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra már tavaly óta elérhető Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition júliusban a Nintendo Switch-játékosok kegyeiért is megküzd.
1534011060

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered teszt

A Red Faction-sorozat védjegye mindig is a pusztítható környezet volt, amit a játékmenet rendesen ki is használt. A THQ Nordic most felújította a harmadik részt, amely júniusban volt kilencéves.
1530684013

Itt a Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition

Csúszás nélkül, a tervezett időpontban jelent meg a Red Faction: Guerrilla felújított változata, így a kötelező launch trailerrel hangolódunk a premierre. Ha PC-n megvan az alapjáték, ingyen frissítheted az új verzióra.
1528178445

Júliusban jön a felújított Red Faction: Guerrilla

Végre napra pontos dátumot kapott a Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered. A részletesebb textúrákkal, árnyékokkal és fényekkel operáló csomag július elején veszi be a boltokat PC-n, Xbox One-on és PS4-en.