Red Faction: Guerrilla PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Red Faction 3-ban az Earth Defense Force immár nemcsak hogy elnyomja, és rabszolgaként kezeli marsi jómunkásembereit, de el is rabolja, mi több munkatáborokba szállíttatja őket.
Típus: Akció, Lövöldözõs, Sci-Fi

E3 2009: Újabb videócsokor a kiállításról

Nem számoltam, hányadik összeállításnál járunk, azt viszont biztosra veszem, hogy volt eddig is néznivalótok. Ha végeztetek, itt az újabb adag!

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jövő hét az E3-ról fog szólni, napközben mégis kell játszani valamivel, amíg Amerikában alszanak: a héten jön többek között a FUEL, a Sims 3 és a Red Faction is.

Red Faction: Guerrilla - tölthető a multis demó

Befutott a Red Faction: Guerrilla többjátékos demója is, amely egyelőre kizárólag a PlayStation 3 és az Xbox 360 játékosok számára érhető el.

Újra itt a késő esti galériamánia

A későn fekvők kedvéért újra itt az esti galériamánia. Van APB, Battlestations, Blur, Fight Night, Prototype, Red Faction, és minden más jóság!

Tölthető a Red Faction: Guerrilla konzolos demója

Megjelent a páratlan tereprombolásával hírnevet szerzett Red Faction: Guerrilla kipróbálható demója. A próbaváltozat a PSN-ről és a LIVE-ról is tölthető!

Letölthető a Red Faction: Guerrilla demója

Bár a Red Faction: Guerrilla végleges változata csak a nyáron érkezik, a játék konzolos demóját már letölthetitek a Marketplace-en és a Store-on keresztül.

220 millió dollárral csökkenti kiadásait a THQ

Eleinte rosszmájú találgatásoknak titulálták a THQ csődjéről szóló híreket, mára azonban bizonyos, hogy a kaliforniai csapatnak össze kell húzni a nadrágszíjat.

Júniusban jön a Red Faction: Guerrilla

A THQ bejelentette, hogy a Red Faction sorozat régóta várt, harmadik része június 12-én érkezik meg Európába - ráadásként most megtekinthetitek a készítők áprilisi tréfáját.

GDC 2009: A trailerek harmadik eljövetele

Bőven akad látnivaló ma estére - ezúttal a Bionic Commando, a Gears of War 2 DLC, a Red Faction, a The Conduit és a Tom Clancys HAWX lendült mozgásba!

GDC 2009: Az első adag videó

Megérkezett az első adag videó, amelyek között olyan nevek vannak, mint a Scratch: Ultimate DJ, Red Faction: Guerrilla, Riddick: Dark Athena stb.