Red Faction: Guerrilla PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Red Faction 3-ban az Earth Defense Force immár nemcsak hogy elnyomja, és rabszolgaként kezeli marsi jómunkásembereit, de el is rabolja, mi több munkatáborokba szállíttatja őket.
Típus: Akció, Lövöldözõs, Sci-Fi

Májusban jön a Red Faction film

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a THQ és a SyFy Channel megállapodást kötöttek: míg a kiadó bőszen dolgozza majd fel a csatorna címeit, addig utóbbi filmet készít a Red Faction alapján. Az Origins alcímet viselő alkotás márciusban jelent volna meg az eredeti tervek szerint - ebből lett most május.

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.

További részletek a Red Faction filmről

A THQ ma bejelentette, hogy élőszereplős akciófilm készül a népszerű, környezeti elemek rombolhatóságáról hírhedté vált játékból. A címe Red Faction: Origins lesz.

Red Faction-filmet készít a SyFy Channel

A SyFy Channel és a THQ megegyezésre jutott egy Red Faction tévéfilm elkészítéséről. A másfél órás alkotás állítólag egy sorozat pilot epizódja lehet.

Új Red Faction játék érkezik jövőre

A THQ nagyfőnöke mai konferenciabeszédében elmondta, érkezik az új Red Faction játék, emellett pedig több mint 60 állást szüntetnek meg a cégnél.

Hétvégi galériafrissítés sok-sok új képpel

Hétvégi összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Band Hero, a Dragon Age, a Runaway: A Twist of Fate, a Tony Hawk: Ride vagy a Risen.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beindult az őszi szezon! A héten érkezik a Need for Speed: Shift, a Marvel: Ultimate Alliance 2, az NHL-játékok, a Wet és egy rakás lemaradt PC-s port.

Hétvégi nagy galériafrissítés

Hétvégi galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Dark Void, a Dirt 2, Gran Turismo 5, a Mass Effect 2, az Avatar vagy az új Red Faction.

Extrákkal érkezik a PC-s Red Faction: Guerrilla

Lehetett rá számítani, hogy kárpótlást kapnak a PC-s játékosok, amiért többet kellett várniuk az új Red Faction megjelenéséért - a Volition alaposan ki is tett magáért.

Red Faction: Guerrilla

Szerettünk mindenféle dolgot rombolni gyerekkorunkban. Felhúzni nagydarab LEGO építményeket, hogy aztán egy képzeletbeli ágyúgolyóval szétlőhessük őket, ledöntve ezzel azt, amin előtte hosszú órákat dolgoztunk...