Red Faction: Guerrilla PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Red Faction 3-ban az Earth Defense Force immár nemcsak hogy elnyomja, és rabszolgaként kezeli marsi jómunkásembereit, de el is rabolja, mi több munkatáborokba szállíttatja őket.
1304406006

Red Faction: Armageddon - visszatekintés

A THQ kiadott egy újabb trailert a közelgő új Red Faction epizód kapcsán, mely ezúttal nem az új fícsőrökre hívja fel a figyelmet, hanem visszatekint arra, hogy a játékmenet miként változott a csaknem tíz éves első rész óta. Ezen felül a készülő Origins film is kapott egy előzetes kedvcsinálót.
1301738426

Elbocsátások a Kaos és a Volition csapatánál

A THQ megerősítette, hogy 30 dolgozójától kénytelen megválni, a leépítés a Homefrontot nyélbe ütő Kaos Studiost és a Red Faction játékokért felelős Volitiont érintette. A kiadó elmondása szerint úgy kell igazítani a munkaerőt, hogy az megfeleljen a stúdiók jelenlegi szükségleteinek. Kár.
1295518657

Robert Patrick lesz a Red Faction-film főszereplője

A Terminator 2 té-ezrese lesz a főszereplője a SyFy Network által készített Red Faction-filmnek. Az Origins alcímet viselő TV-s produkció a Red Faction: Guerrilla és a májusban megjelenő Red Faction: Armageddon története között játszódik majd - a stáblista további tagjairól itt olvashattok.
1291557844

Májusban jön a Red Faction film

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a THQ és a SyFy Channel megállapodást kötöttek: míg a kiadó bőszen dolgozza majd fel a csatorna címeit, addig utóbbi filmet készít a Red Faction alapján. Az Origins alcímet viselő alkotás márciusban jelent volna meg az eredeti tervek szerint - ebből lett most május.
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1279557600

További részletek a Red Faction filmről

A THQ ma bejelentette, hogy élőszereplős akciófilm készül a népszerű, környezeti elemek rombolhatóságáról hírhedté vált játékból. A címe Red Faction: Origins lesz.
1272361260

Red Faction-filmet készít a SyFy Channel

A SyFy Channel és a THQ megegyezésre jutott egy Red Faction tévéfilm elkészítéséről. A másfél órás alkotás állítólag egy sorozat pilot epizódja lehet.
1265296800

Új Red Faction játék érkezik jövőre

A THQ nagyfőnöke mai konferenciabeszédében elmondta, érkezik az új Red Faction játék, emellett pedig több mint 60 állást szüntetnek meg a cégnél.
1255293180

Hétvégi galériafrissítés sok-sok új képpel

Hétvégi összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Band Hero, a Dragon Age, a Runaway: A Twist of Fate, a Tony Hawk: Ride vagy a Risen.
1252866120

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beindult az őszi szezon! A héten érkezik a Need for Speed: Shift, a Marvel: Ultimate Alliance 2, az NHL-játékok, a Wet és egy rakás lemaradt PC-s port.