Red Faction: Guerrilla PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Red Faction 3-ban az Earth Defense Force immár nemcsak hogy elnyomja, és rabszolgaként kezeli marsi jómunkásembereit, de el is rabolja, mi több munkatáborokba szállíttatja őket.
Típus: Akció, Lövöldözõs, Sci-Fi

GC 2008: A hatodik videóözön

A hatodik összeállításban látható a Starcraft 2, Dragon Age: Origins, Sacred 2: Fallen Angel, Red Faction: Guerrilla, Motorstorm: Pacific Rift stb.

Kedd esti galériafrissítés

Közel négyszáz új kép került galériánkba olyan címek képviseletével, mint az Armored Core for Answer, a Lego Batman, a Red Faction: Guerilla vagy a World of Warcraft.

Red Faction: Guerrilla

Az idősebb játékosok még emlékezhetnek egy méltatlanul elfeledett 2001-es játékra, melyben marsi bányászlázadásunkat kellett sikerre vinnünk. Ez volt a Red Faction, mely bár nem volt különösebben jó, különleges újdonságai, és kellemes hangulata elvihette volna a hátán. Az egy évvel később érkezett folytatás már más tészta volt, személy szerint minden idők egyik leggyengébb FPS-ének, s egyben leggagyibb folytatásának kiáltottam ki.

Comic-Con 2008 videóáradat - második felvonás

Csak úgy özönlenek a kamerás videók a Comic-Con 2008 kiállításról. Második összeállításunk hasonlóan remek lett, tessék szépen leellenőrizni!

Vadi új Red Faction: Guerilla látnivalók

Még az idei E3-ról maradt ránk néhány szép Red Faction: Guerilla kép. Összesen nyolc screenshottal és négy artworkel bővült galériánk.

GDC 2008: Az első Red Faction: Guerilla képek

Egy holland rajongói csoport kiszivárogtatta az első screenshotokat a még bemutatásra váró Red Faction 3-ból. A Guerilla alcímet viselő epizódot a GDC-n leplezik le.

Alcímet kapott a Red Faction harmadik része

Lassan csípünk el egy-egy információmorzsát a készülő Red Faction 3-ról, most éppen a legújabb Game Informer magazin címlapjáról derült ki a játék teljes címe.

Bejelentették a Red Faction 3-at

A THQ ma végre bejelentette a már tavaly augusztusban leleplezett Red Faction 3-at. A játék PC-n kívül ezúttal már Xbox 360-on és PS3-on is tiszteletét teszi.

Red Faction 3 hírek és egy kis THQ pénzügy

Idén februárban még csak pletykaszinten beszéltünk a Red Faction folytatásáról. A bejelentés még nem történt meg, de már biztos, hogy készül a harmadik rész!

Folytatódik a Red Faction?

A THQ nemrégiben megjelent negyedéves üzleti jelentése kapcsán Brian Farell, a cég egyik fejese nyilatkozott a kiadó jövőbeli terveiről.