Motorstorm: Pacific Rift

A Motorstorm európai és amerikai debütálása után az Evolution Studios neki is esett a folytatás hegesztésének.
Típus: Autóverseny, Kamionverseny, Motorverseny

Motorstorm: Pacific Rift - akár négyen egy gépen

Még erősebb, még ravaszabb és még interaktívabb játékmenet, mindez ránk vár a nagysikerű MotorStrom folytatásában, a Pacific Rift-ben, amely idén jelenik meg.

Pünkösdi galériafrissítés

Ismét összegyűlt egy nagyobb adag screenshot, melyben olyan sikervárományos címek is képviseltetik magukat, mint a Haze, a LEGO Batman vagy a Top Spin 3.

Motorstorm: Pacific Rift - ingame jelenetek

A Playstation Day 2008 keretén belül végre megtekinthetjük milyennek is ígérkezik a Playstation 3 exkluzív Motorstorm folytatása, amely a Pacific Rift alcímet viseli.

Megvan a Motorstorm 2 végleges neve

A játék Motorstorm 2 munkacímmel került köztudatba, majd jött a Motorstorm: Pacifica név, most viszont megszületett a PS3 exkluzív sárdagasztós sorozat végleges címe!

Motorstorm 2 képek, hírek, érdekességek

A Motorstorm az első Playstation 3-as játék, mely túllépte a 3 milliós eladási adatot - jelentette ma a Sony. Ennek folytatásából érkeztek most képek, hírek.

Mozgásban a Motorstorm folytatása

A Motorstorm második részének bejelentéséről már tegnap beszámoltunk, akkori ígéreteinkhez híven pedig most a játék első előzetes videóját is közvetítjük felétek.

Motorstorm 2 leleplezés képpel és infókkal

A PlayStation: The Official Magazine legújabb száma bemutatta a Motorstorm 2-t. A pletykák igazak voltak, a játék trópusi helyszínre költözik!

Elhalasztották a Motortorm 2 bemutatóját

Mégsem mutatják ma be a Playstation 3 exkluzív Motorstorm folytatását - a Sony egy héttel eltolta a premier trailer szélnek eresztését.

Holnap leplezik le a Motorstorm folytatását

A JeuxVideo holnapi, szerdai műsorában leplezik le az Evolution Studios által készített Playstation 3 exkluzív Motorstorm második részét.

Trópusi szigeten játszódik majd a Motorstorm 2

A BBC egyik munkatársa múlt héten a Sony-nál járt, ahol megtudott néhány információt a Motorstorm folytatásáról, sőt egy szupertitkos projektet is bemutattak neki.