Motorstorm: Pacific Rift

A Motorstorm európai és amerikai debütálása után az Evolution Studios neki is esett a folytatás hegesztésének.
1516093235

Új stúdiót alapítottak a Driveclub fejlesztői

Számos korábbi Motorstorm- és Driveclub-fejlesztőt felvonultató stúdiót nyitottak Liverpoolban. A Wushu Studios azonban nem versenyjátékot készít majd, hanem egy sci-fi témájú alkotást az Unreal Engine 4-gyel.
1458667813

Bréking: bezárt a Driveclub fejlesztője

Derült égből villámcsapásként ért minket a hír, miszerint a Driveclub és a Motorstorm fejlesztője lehúzza a rolót. A Sony szerint a bezárásra az európai stúdiók átszervezése miatt volt szükség.
1276152420

Ma kap 3D támogatást a Playstation 3

Japánban ugyan már egy hónapja élvezhetik a PS3 tulajok a 3D-s élményt, a földgolyó többi részén csak ma válik elérhetővé a technológia.
1272213480

Kisebb felbontással jönnek az első 3D-s játékok

Kisebb felbontás és framerate mellett tudják csak 3D-ben futtatni a játékosok a PlayStation 3 első térbeli megjelenítést kínáló címeit, a Motorstormot és a Wipeoutot.
1271340540

3D-s játékok járnak a Sony 3D-s tévéi mellé

Ha a tévé mellé járó ajándékokról van szó, a Sony helyzeti előnyben van a többi gyártóhoz képest: ők 3D-s játékokat és Blu-Ray-filmeket tudnak adni a készülék mellé.
1269518460

Újabb bizonyíték a Motorstorm 3 fejlesztésére?

A Sony már bejegyezte a domain nevet, de ez még semmit nem jelent. Egy frissen előbukkant fotón viszont a játék neve szerepel a Playstation 3 dashboardon.
1226185200

Motorstorm: Pacific Rift

Egy lerobbant állapotban lévő furgon közeledik szédületes sebességgel egy végtelen mélységet rejtő szakadék felé… nagyon úgy tűnik, hogy a vezető nem akar megállni… eléri a szélét és zuhanni kezd… ekkor hatalmas kurjongatások közepette nyílnak az ajtók és három ejtőernyővel felszerelt srác ugrik ki, a halálba száguldó négykerekűből. Nyílnak az ernyők, a közönség őrjöng, a srácok tovább kurjongatnak, köszöntelek a Motorstorm fesztiválon barátom!
1225188180

A heti játékmegjelenések

A héten is több remek játék kerül boltokba: érkezik többek között a Fallout és a Command & Conquer: Red Alert régóta várt harmadik része és MotoGP 08 is.
1224626400

Motorstorm: Pacific Rift Villámteszt

Október vége volt, kellemes tavaszias idő, mikor a hazai gamer média képviselői a magyar játékkiadókkal közösen összegyűltek egy hangulatos budapesti sörözőben, ily módon kifejezve örömüket a Slágerlisták.hu indulásának alkalmából. A részletekkel nem untatnék senkit, jelen cikkünk ugyanis nem erről, hanem a Motorstorm: Pacific Riftről szól, mely akkor került képbe, miután a rendezvény kötelező köreinek lefutása után amolyan szabad foglalkozásként a vendégek letelepedhettek a sörözőben felállított konzolok elé. Egymást érte a Wii Fit, a Dead Space és a LittleBigPlanet, az egyik sötét sarokban pedig ott magasodott a Motorstorm 2 masinája, melyet így bő két héttel a megjelenése előtt szemügyre is tudtunk venni!
1224267840

Letölthető a MotorStorm: Pacific Rift demója

A szokásos heti frissítés keretében befutott a PlayStation Networkre a MotorStorm: Pacific Rift kipróbálható változata, mely egy pályán keresztül mutatja be a játékot.