Motorstorm: Pacific Rift

A Motorstorm európai és amerikai debütálása után az Evolution Studios neki is esett a folytatás hegesztésének.
Típus: Autóverseny, Kamionverseny, Motorverseny

Csütörtökön jön a MotorStorm: Pacific Rift demója

Holnapután, azaz csütörtökön válik elérhetővé a Motorstorm folytatásának kipróbálható változata, mely ízelítőt ad a novemberben megjelenő versenyjáték izgalmaiból.

TGS 2008: A screenshotok második eljövetele

Újabb nagy adag screenshot érkezett a TGS-ről. Van Battlefield, Fallout, Halo 3 Recon, Motorstorm, Tomb Raider, és még jó pár más is!

Friss képek a pénteki ebédhez

Baja, Banjo Kazooie, Call of Duty, Damnation, Motorstorm, Pro Evolution Soccer, Skate, Tenchu, és további sztárok várnak rád a galériában!

Motorstorm: Pacific Rift megjelenési dátum

A Sony ma bejelentette, hogy sikerjátékuk következő része, amely a Pacific Rift alcímet viseli, október 28-án jelenik meg hőn a szeretett konzoljukra.

GC 2008: A hatodik videóözön

A hatodik összeállításban látható a Starcraft 2, Dragon Age: Origins, Sacred 2: Fallen Angel, Red Faction: Guerrilla, Motorstorm: Pacific Rift stb.

GC 2008: A második nagy galériafrissítés

A Games Convention 2008 alatti második nagy galériafrissítésben van Crysis, Diablo, GTA, Operation Flashpoint, Prince, PES2009, WOW, meg minden más.

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!

E3 2008: A tizenhatodik videócsokor

Megérkezett a tizenhatodik videócsomag, amelyben megtalálható a Destroy All Humans, Left 4 Dead, Project Origin, Resistance: Retribution, Siren, Viva Pinata stb.

E3 2008: A hatodik videócsokor

A hatodik válogatásban láthatjátok többek között a Dead Space, Far Cry 2, Killzone 2, Baja, SW: The Force Unleashed és Motorstorm: Pacific Rift videókat.

Motorstorm: Pacific Rift

Vége a sziklás, sivatagos porkavarásnak, ezennel bemutatkozik a Playstation 3 egyik legjobb nyitójátékának, a Motorstorm-nak a folytatása, melyben immáron trópusi körülmények közt kell bizonyítanunk férfiasságunkat. Napszemcsit és bukósisakot fel, ajkakat flegmán félrebiggyeszteni, kezdődhet a zúzás!