Motorstorm: Pacific Rift - ingame jelenetek

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 7.
  • Videó
Link másolása
A Playstation Day 2008 keretén belül végre megtekinthetjük milyennek is ígérkezik a Playstation 3 exkluzív Motorstorm folytatása, amely a Pacific Rift alcímet viseli.
A Playstation Day 2008 keretén belül végre megtekinthetjük milyennek is ígérkezik a Playstation 3 exkluzív Motorstorm folytatása, amely a Pacific Rift alcímet viseli.


A nevéből is sejthetjük, hogy a folytatás szakít az első részben megismert környezettel és egy új helyszínre repíti el a játékosokat. Az új epizódban a dzsungelek mélyén kell majd versenyeznünk ellenfeleinkkel, akik igyekeznek megnehezíteni a dolgunkat. Ha minden a megfelelő ütemben halad, akkor már novemberben a kezünk közé kaphatjuk az új Motorstormot.
9.
9.
skiz0
Nem rossz, én nem fikázom.. :) Játszanék vele, ha lenne PS3-am.

Viszont figyeljétek meg, egy valami nevetséges benne...mikor repül a verda, tök lassan érkezik le...mintha nem lenne a gravitáció, vagy csökkentve lenne :D De komolyan..ez így elég ratyi.
8.
8.
Bins
nekem tukép nem azzal van a bajom hogy irányítás meg stb. egyszerűen nem bírom már azt se hogy ien bigkerekű akármi aminek az oldalából tűz jön ki azt gyorsabb leszel meg minden.. lehet bennem van a hiba de egyszerűen nem tetszik ez a stuff..ennyi
7.
7.
LiMiT
Nekem se, de a grafja szép :)
6.
6.
Bins
Nekem ez nem nagyon jön be :(...
5.
5.
thomee84
újabb óriási cím... az első isten volt.. és ilyen gyönyörű környezet megalkotásában mindig híresek voltak a fiúk... nem semmi lesz. kötelező vétel
4.
4.
Vikitiki


Dr Kratos

igazad van ez eggy fos game tök gyerekes szar állandoan szikla béna a kocsi mozgás a versenypályás gamék az igaziak
2.
2.
bobby
2: nagyon joo a motorstorm 1 is, de ez mégjobb lesz!

2: inkább neked kellene egy ps3, aki szeretne játszani vele, mint dr kratosnak! :) sztem szerezz be egyí ps3at mert nekem nagyon tetszik még most is az ellső rész is... és a 2. rész még jobb lesz! és szerezz be, mert megéri!
1.
1.
Dr Kratos
Az 1-et is utáltam ,ez sem kell ! Ugyanaz mint az 1 csak más a helyszín ! Én a pálya versenyeket szeretem,nekem ez túl nehéz,és idegesítő,hogy állandóan valami sz,r-ban felborulok,vagy kilök 1 gyík !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...