STALKER: Shadow of Chernobyl

1986. április 26. A csernobili atomerőmű felrobban. A lakosságot ki kell telepíteni, ugyanis a sugárzás életveszélyes. Az egész terület kietlen és senki sem él ott...
Típus: FPS

Csernobili kőzetminta a STALKER CE-ben!

Két hónap és itt a STALKER: Shadow of Chernobyl. A THQ ma néhány friss screen és pár fénykép kíséretében bejelentette, hogy a játéknak lesz gyűjtői változata is!

Pontos STALKER megjelenési dátum érkezett

A THQ most értesített minket, hogy megvan a STALKER: Shadow of Chernobyl pontos megjelenési dátuma. Kicsit tartunk tőle, de azért még reménykedünk.

Közel hatszáz friss kép landolt galériánkban

Karácsony előtti galériafrissítésünk "nem pite": közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, mely legtöbbje várva-várt címeket prezentál. Érdemes lecsekkolni a felhozatalt!

Friss képek érkeztek a galériába

Olyan remek játékokból érkeztek látnivalók, mint Bladestorm, Dark Sector, Fatal Inertia, Advanced Warfighter 2, Kane & Lynch, Rogue Warrior, STALKER stb.

Ötszáz friss kép landolt galériánkban

A hetet galériafrissítéssel zárjuk, melynek teljes végignézésével talán az egész hétvégétek elmegy majd - mert hát ugye gyorsan múlik az idő, ha jól mulat az ember. :)

63 fénykép Csernobil árnyékában

Már sokan eltemették a STALKER: Shadow of Chernobyl-t, pedig a most érkezett képek arról tanúskodnak, hogy igencsak elemében van a GSC új játéka.

Előbbre hozták STALKER megjelenését

A THQ friss közleményében olvasható, hogy a fejlesztők tudják tartani a 2007 első negyedévre kitűzött megjelenési dátumot, sőt talán hamarabb is végeznek.

GC 2006: Késő esti galériafrissítés

Ma estére 260 screenshot gyűlt össze, egyenesen a Games Convention 2006-ról. Lessétek meg őket, nem fogjátok megbánni, ezt garantáljuk!

GC 2006: 324 vadi új screenshot a galériánkban!

Hihetetlen! Délután kettő óta vadássza a szerkesztőség a képeket - kb. 300 screenshot után gondoltuk úgy, hogy "na jó, ennyi elég lesz". És még mindig nincs vége!

GC 2006: Újabb kiadói line-upok érkeztek

Olyan kiadók küldték el nekünk line-upjaikat, mint például a THQ vagy az EA. Gondolom, nem kell fejtegetnem, hogy a srácok "AAA-s" címek hadával képviseltetik magukat.