STALKER: Shadow of Chernobyl

1986. április 26. A csernobili atomerőmű felrobban. A lakosságot ki kell telepíteni, ugyanis a sugárzás életveszélyes. Az egész terület kietlen és senki sem él ott...
Típus: FPS

220 fincsi új screenshot a galériában

Van itt minden földi jóság! Advanced Warfighter 2, C&C3, Crysis, Infernal, Jericho, Mass Effect, Oblivion, Prince of Persia, Sims, STALKER és még sorolhatnánk!

Február eleji nagy galériamánia

100 új képpel frissült ma a galériánk, a felhozatalban pedig olyan finomságok is helyet kaptak, mint Advanced Warfighter 2, God of War 2, Left 4 Dead és STALKER.

STALKER: Megújult honlap és új képek

A THQ tegnap fellőtte a STALKER: Shadow of Chernobyl megújult honlapját, mellyel párhuzamosan házi galériánk 5 vadi új képpel frissült. Csupa jó hír!

Nagy vasárnapi galériafrissítés

Közel 150 képpel frissült a galériánk, a felhozatalban pedig olyan sztárok is fellelhetőek, mint Blacksite, Mass Effect, Shadowrun, STALKER, Turok, vagy UT3.

Szeretetcsomag Csernobilból

A THQ-s srácok gondoskodnak róla, hogy egy percig se felejtsük el a STALKER-t. A mai dózis 5 friss kép és 1 vadi új trailer - jó nézelődést!

STALKER: A visszaszámlálás megkezdődött!

Vészesen közeleg a STALKER: Shadow of Chernobyl megjelenése. A Duke Nukem: Forever-rel egy lapon emlegetett játék hamarosan már a markunkban lesz!

Képek és videó Csernobil árnyékából

Öt új kép és egy kedvcsináló videó érkezett hozzánk a március közepén megjelenő STALKER: Shadow of Chernobyl-ből. Ez nem vasárnapi kirándulás lesz!

STALKER - Élet a karanténzónán belül

Egy percre se felejtsétek el, milyen élet vár rátok a csernobili karanténzónán belül! A kapuk már nem tartanak sokáig - március 17-én elszabadul a pokol!

STALKER: Shadow of Chernobyl - trailer

Néhány nappal ezelőtt megjelent egy igen hangulatos STALKER: Shadow of Chernobyl trailer az interneten, melyet vétek lenne kihagyni!

Több mint 400 új kép landolt galériánkban

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés itt, a Gamekapcson. Jelenlegi felhozatalunk is igen kemény, érdemes néhány pillantást vetni rá. Kellemes nézegetést kívánunk!