STALKER: Shadow of Chernobyl

1986. április 26. A csernobili atomerőmű felrobban. A lakosságot ki kell telepíteni, ugyanis a sugárzás életveszélyes. Az egész terület kietlen és senki sem él ott...
Típus: FPS

Végleges STALKER megjelenés

A GSC Game World az éjszaka végre közzétette a már 2003 óta halogatott STALKER: Shadow of Chernobyl végleges (?) megjelenési időpontját.

Áprilisban érkezik a S.T.A.L.K.E.R.

Sírjunk vagy nevessünk? Mivel már sokat keseregtünk a Stalker folyamatos késése miatt, így inkább örüljünk a "végleges" megjelenési dátum kitűzésének.

E3 2006: 180 screenshot érkezett

Eragon, FEAR Extraction Point, Halo 3, Huxley, Neverwinter 2, Sonic, Spore, STALKER, Star Strek, Turok, Warhammer, WOW és még mindig nincs vége!

E3 2006: Mégis kint lesz a STALKER!

Csúnya kifejezéssel szólván: mégis van Isten! A GSC Game World most erősítette meg a pletykákat, miszerint sikervárományos FPS-ük kint lesz a kiállításon!

Képparádé a Gamekapcson

Bioshock, Brothers in Arms 3, Enemy Territory, Gears of War, Hitman, Operation Flashpoint 2, Ridge Racer 7, STALKER és Ugio Volt. Kellemes felhozatal, nem?

Az elmúlt három nap képei

Legutóbbi hatalmas galériafrissítésünk után sem voltunk restek összegyűjteni Nektek az elmúlt három nap megjelent screenshotokat!

S.T.A.L.K.E.R. fejlemények

Egyes S.T.A.L.K.E.R. rajongói oldalak összefogtak és petíciót indítottak a játékkal kapcsolatos problémák kiderítése érdekében.

Elkeserítő S.T.A.L.K.E.R. megjelenési dátum

No hobbitkáim, ez van. Drágalátos fejlesztőink hiába hitegettek minket azzal, hogy gyakorlatilag már kész a játék, úgy látszik ez mit sem számít.

KÉSZ LENNE A STALKER?

A THQ hivatalos oldalán igen érdekes dolog tűnt fel. Vajon miért? Vajon ki tette oda? Vajon hová lett Myko paprikáskrumplija? Kattints a tovább olvasáshoz!

STALKER: Shadow of Chernobyl STALKER: Chadow of Chernobyl - multi beta teszt

Egyik nap gyanútlan netezés közben botlottam bele a STALKER Shadow of Chernobil újabb beta verziójába, amit neten lehet tolni. Este fogtuk magunkat Zoennel és elkezdtük kivesézni a kicsikét!