STALKER: Shadow of Chernobyl

1986. április 26. A csernobili atomerőmű felrobban. A lakosságot ki kell telepíteni, ugyanis a sugárzás életveszélyes. Az egész terület kietlen és senki sem él ott...
Típus: FPS

MMO-t csinálna a S.T.A.L.K.E.R.-ből a GSC

Bár konkrétumok egyelőre nincsenek, a GSC Gameworld srácai gondolkodnak rajta, hogy a Csernobilban játszódó FPS egy későbbi része MMO lesz majd.

Vadi új játékok a GK SHOP-ban

Vadi új játékok érkeztek az imént a Gamekapocs internetes áruházába. A friss anyagok mellett új akciók is indultak, de előrendelés is van bőven!

Konzolokra is fejlesztenének a STALKER alkotói

A S.T.A.L.K.E.R.-ről és a Cossacks-játékokról elhíresült GSC Game World a jövőben nagy valószínűséggel az újgenerációs konzolokra is fog fejleszteni.

Folytatódik a S.T.A.L.K.E.R.?

Bejelentésre készül a júliusi E3-on a GSC Gameworld - a jó hír az, hogy nem csupán egyetlenre. Azt hiszitek ezt még nem lehet fokozni? Tévedtek!

Készítsd el álmaid többjátékos STALKER-térképét!

A GSC GameWorld kiadta új játékának, a STALKER-nek SDK-csomagját, mely lehetővé teszi, hogy a játékosok saját többjátékos pályákat alkossanak.

Tölthető a S.T.A.L.K.E.R. végleges magyarítása

A Magyarítások Portál elérhetővé tette a STALKER: Shadow of Chernobyl végleges magyarítását, mely az előző bétaváltozatot hivatott felváltani.

Elkészült a Stalker magyarítása

Alig vártam hogy elérkezzen ez a nap! Minden nap felnéztem a Pcgameshuns csapat oldalára, hogy megnézzem, hol tart a magyarításuk készítése...

Rengeteg STALKER modifikáció egy helyen

A FileFront kizárólag STALKER-rel foglalkozó aloldalán rengeteg jó modifikáció, kiegészítés és egyéb letöltés található - érdemes vetni rá egy pillantást!

Majdnem kész a STALKER magyarítása

A PC Games HUN csapata már javába készíti a STALKER: Shadow of Chernobyl magyarítását - tudtuk meg mai helyzetjelentésükből.

Egy kis ajándék minden STALKER rajongónak

Apró ajándékkal kedveskedünk most nektek. Aki szereti a STALKER-t, és netán multizni is szokott vele, az biztosan örülni fog kicsiny meglepetésünknek!