STALKER: Shadow of Chernobyl

1986. április 26. A csernobili atomerőmű felrobban. A lakosságot ki kell telepíteni, ugyanis a sugárzás életveszélyes. Az egész terület kietlen és senki sem él ott...
Típus: FPS

Letölthető a Stalker első javítása

Alighogy boltokba került a STALKER: Shadow of Chernobyl a GSC Game World srácai máris kiadták hozzá az első hibajavító csomagot.

Üzenet a STALKER készítőitől

A GSC ezúton szeretné megköszönni, hogy kitartóan vártunk a Shadow of Chernobyl megjelenésére. Március 23-at egyben kinevezték STALKER világnapnak!

STALKER: Shadow of Chernobyl

Na végre! Nem is tudom, lehetne-e ennél frappánsabb bevezetővel indítani, mint hogy igen, itt van, tényleg megjelent a régen még csak „nagyágyú sorként” emlegetett trió (Doom 3, Half-Life 2, és persze oldalunk vendége) legutolsó darabja is. Nem is szaporítanám tovább a szót feleslegesen, hölgyeim és uraim, a S.T.A.L.K.E.R. megérkezett!

A jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő heti játékmegjelenéseket összesítő listánk, melyben a PS3 európai debütjének alkalmából helyet kapott a PlayStation 3 is, mint platform!

Megérkezett a STALKER többjátékos demója

Hamarosan boltokba kerül a várva-várt STALKER: Shadow of Chernobyl, ennek örömére pedig elérhetővé vált a többjátékos bétademó mindenki számára ingyen!

GDC 2007: Az első adag screenshot

230 friss kép érkezett ma este. Van itt Battlefield, Bioshock, Crysis, Ghost Recon, Mass Effect, PGR4, Skate, STALKER, Star Wars, Transformers, meg minden más!

Befejeződtek a STALKER munkálatai

A hét legnagyobb híréhez van szerencsénk: az ukrán GSC Game World bejelentette végre, hogy a régóta várt FPS, a STALKER: Shadow of Chernobyl elkészült!

Hétfői bazi nagy galériafrissítés

Február utolsó nagy galériafrissítése rengeteg látnivalóval vár Titeket: érkeztek új God of War II, Hour of Victory, Test Drive Unlimited és War Front képek is többek között.

S.T.A.L.K.E.R. - Nyolc perces videó érkezett

Vadi új videó jelent meg a várva-várt S.T.A.L.K.E.R.-ről, mely nyolc perc hosszú és rengeteg ingame jelenetet tartalmaz - köztük a játék első néhány pillanatát!

Közel négyszáz új kép a galériában

A hetet egy közel négyszáz friss képet tartalmazó galériafrissítéssel zárjuk: rovatunk ezen része is tartogat nagy címeket, tehát nem érdemes kihagyni!