The Secret World PC

Új MMORPG a méltán híres Funcomtól: a srácok az Age of Conannel párhuzamosan fejlesztették a címet - korábban Cry Gaia néven ismertük.
1341327600

The Secret World - trailer a megjelenés mellé

Újabb MMO csatlakozott a műfaj egyre népesebb táborához. Az Electronic Arts által kiadott, a Funcom által fejleszett The Secret World úgy tűnik, sokak fantáziáját megmozgatta, kíváncsian várjuk, milyen eredményeket tud felmutatni ebben a mostanában igen nehéznek tűnő műfajban.
1341237600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szűkös lesz a hét, de valahogy minőség szempontjából sikerült feljebb helyezni a lécet. Nem vennénk mérget arra, hogy az új Test Drive: Ferrari Racing Legends Unlimited-magasságokba emelkedik, mindenesetre érdemes lesz egy próbát tenni vele, a többieknek pedig irány a The Secret World világa!
1332583289

The Secret World - így fejlődsz szintlépés nélkül

Új fejlesztői napló érkezett a norvég Funcom legújabb munkájából, a The Secret Worldből. Az MMORPG nemcsak azért lesz érdekes, mert a témaválasztása meglehetősen elüt a jól megszokott fantasy és sci-fi sémáktól, de maga a játékmenet is sok tekintetben egyedi, ha úgy tetszik, furcsa lesz.
1329919200

Késik egy keveset a The Secret World

Legalábbis ahhoz képest keveset, hogy eddig mennyit vártunk rá. A Funcom legújabb MMORPG-je az eredeti tervek szerint áprilisban startolt volna el, a fejlesztők azonban a minap bejelentették, hogy június előtt nem vághatunk neki a kalandoknak, hacsak nem bétateszterek vagyunk.
1328364000

Új Populous készül az Electronic Artsnál?

Egy kiszivárgott dokumentum szerint a következő üzleti évben érkezik a Respawn új játéka, az Insomniac pedig az Overstrike mellett egy másik projektet is fejleszt az Electronic Arts közreműködésével. Az anyagban új Populousról is olvashatunk - vajon tényleg feltámasztja a kiadó a klasszikus címet?
1321790421

The Secret World - bemutatkoznak a templomosok

Az Anarchy Online és az Age of Conan után jöjjön valami más, gondolta a Funcom, a norvég csapat gőzerővel hegeszti a The Secret World című MMO-ját, amiben egyszerre keveredik a mágia, a mitológia és az összeesküvés-elméletek - mindezt úgy, hogy a helyszínt és a környezetet valós városok adják.
1314717446

Lehet jelentkezni a The Secret World bétájára

Bár pénteken akarták indítani a Funcom srácai, végül csak tegnap óta lehet regisztrálni a The Secret World bétatesztjére. A korai verzió kipróbálására két úton biztosítanak lehetőséget: a megszokott módon kitöltünk egy adatlapot és várunk, vagy segítünk a Facebookon promózni a játékot, és akkor biztos a bejutás.
1313562000

GC 2011: The Secret World - áprilisban megjelenés

Mint ismeretes, a norvég Funcom legújabb MMO-jával is az Electronic Arts foglalkozik, partneri megállapodásuk keretében a The Secret World áprilisban fog megjelenni. A játék az eddig látott anyagok alapján kétségkívül hangulatosra sikerült, ráadásul nem is szokványos MMO lesz.
1312984837

Világjáró The Secret World fejlesztői napló

A Funcom igyekszik kellő változatossággal megspékelni a modern korban játszódó új MMO-jukat, a legújabb fejlesztői naplóban mindjárt egy körutazást tehetünk barlangok mélyére, mitikus városokba és sivatagokba. Természetesen számos ingame felvételen keresztül. Hajrá!
1310022047

The Secret World - videón a Savage Coast

Új gameplay jeleneteket tartalmazó kedvcsinálóval jelentkezett a Funcom a soron következő MMO-ja kapcsán. A bejárható világ, a Kingsmouth Savage Coast régióját mutatják be az alábbi képsorok. A játék végre olyan online birodalmat prezentál, ahol nem orkok és az elfek kapják a főszerepet.