Saw - A játék első gameplay jelenetei

  • Írta: Ghost
  • 2009. április 14.
  • Videó
Link másolása
A GameTrailers csapata mikrofonvégre kapta John Williamsont, aki a Fűrész című játék producere, a háttérben pedig láthatjuk a játék első gameplay jeleneteit.
A GameTrailers csapata mikrofonvégre kapta John Williamsont, aki a Fűrész című játék producere, a háttérben pedig láthatjuk a játék első gameplay jeleneteit.


A Saw: The Videogame a hazánkban Fűrész néven ismert film alapján készül, ahol a játékosnak ki kell szabadulni Jigsaw veszedelmes csapdáiból. A legfrissebb videóinterjúnak köszönhetően a játék néhány jelenetét is szemügyre vehetjük.
20.
20.
Harkat
Egy mondattal magyaráznám meg :

Ez itt Chewbacca, gondoljátok meg, ennek nincs értelme.
19.
19.
simon 555
hát annak a bábunak elég fura lett az orra:D

De amugy jonak néz ki!

Arra vagyok kiváncsi,hogy lesznek benne e ellenfelek akiket meg kell olni vagy valami mert ha igen akkor már nem lesz a filmhez sok koze!
18.
18.
demon68
bazzeg, komolyan elaludtam miközben néztem, ilyen még nem történt velem játék trailere közben:D kb 15 percet aludtam. azt hiszem nem fogom megvenni ezt a játékot:)
17.
17.
nomcsa
16: nem,nem ez a gametraileres csávó,ez a saw producere :D a gametraileres csávók azok akik interjút készítettek vele..amugy azt gondoltam jobb lesz a játék nem pedig egy ilyen szar már bocs..
15.
15.
Shadowsomi
16: Ez baromi jó volt. Rég röhögtem ilyen jót xD



Amúgy meg egy próbát megér. Sztem
14.
14.
Kyuubi
Szerintem az lesz a játék hogy meg kell interjúvolni a game trailerses csávót és közben a háttérben megy a soha meg nem jelenő Saw játék gameplaye. És kompatibilisek lesznek vele a Lips mikrofonjai. Lesz good ending meg bad ending. Azon múlik majd hogy szétvered a mikrofonnal a fejét vagy hagyod hogy dumáljon...
13.
13.
wolf15
#14 : a játékmenet kb. olyan lesz,mint a Lost játék.Itt is lesznek majd ilyen ajtónyitós minijátékok ahogy elnéztem...és fel kell szedegetni tárgyakat,h továbjuss,stb.

De engem így elsőre nem fogott meg...
12.
12.
tomika2009
sztem jó lesz de én se nagyon tudom elképzelni a játékmenetet
11.
11.
McDuff
én nem,eccerűen nem bírom ezt a játékot elképzelni!még így se h látom...mi lesz ennek a célja?miért gondolják h ez jó játék lesz????naon kiváncsi vok rá!
10.
10.
boda1995
Az orrát annyira nem találták el!
8.
8.
Kocsis92
jajj igen és még annyit h mért horror?:S Nem érzem rajta h félelmetes lenne. Am egy baj lesz ezzel a játékkal szerinte, ha egyszer kijátszod értelmetlen mégegyszer, mert mindent tudni fogsz hol van, meg h mit kell keresni. nem?
8.
8.
klemid
Nah mien jól néz má ki!:D
7.
7.
Kocsis92
Jigsaw nagyon nem hasonlít filmbéli mivoltjára szerintem:D
6.
6.
Slik
JaJa az maradjon a Wii-nél aki fél...
5.
5.
Giga0509
6:Aki fél,az ne játszon velük... -.-
4.
4.
laptop12
sztem a horror gamek ostoba játékok, majd meglátjuk
3.
3.
Famous
Még jó, hogy jön PC-re =D
2.
2.
Dcrysis02
Nekem is kell egy olyan bringa....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...