Egy hónappal korábban kerül a mozikba a Saw X, itt az első kép

  • Írta: zoenn
  • 2023. július 23.
  • Cooltúra
Link másolása
A legújabb Fűrész-mozi "zseniális csapdákat és dermesztő fordulatokat" ígér, ráadásul a tengerentúlon a tervezettnél egy hónappal korábban mutatják be. Megérkezett az első hivatalos kép a tizedik részből.

A hollywoodi írók és színészek sztrájkjára fittyet hány a Lionsgate, és 2023. október 27. helyett már szeptember 29-én a mozikba küldi a tizedik Fűrész-filmet. Ilyen is van, hiszen mostanság csak csúszásokról számolhatunk be filmes fronton.

Szerencsére John Kramer visszatér a Saw X-ben, az alábbiakban megtekinthető az első hivatalos kép a közelgő folytatásból. Tobin Bell még mindig zseniális, ráadásul most egy kísérteties bajuszt is növesztett.

A történet a Fűrész I és II között játszódik, ahol a kétségbeesett John Mexikóba utazik, hogy részt vegyen egy kockázatos, kísérleti rákkezelésen, ám ott csak szélhámosokat és csalókat talál. Ezért a sorozatgyilkos visszatér a munkájához, hogy a hozzá méltó módon megleckéztesse a kuruzslókat halálos csapdák segítségével.

Októberben több horror is a mozikba kerül, például Az apáca 2, az új Ördögűző-film és a Five Nights at Freddy's is, ezért érhető, hogy a Lionsgate a kevésbé forgalmas szeptembert választotta premiernek. Reméljük, hamarosan befut az előzetes is!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...