Warhammer Online: Age of Reckoning

A 2008-ban megjelent, Warhammer világban játszódó online szerepjáték.

A jövő heti játékmegjelenések

Újfent izgalmas hétnek nézünk elébe: jön a Star Wars: The Force Unleashed, a szinkronos Crysis Warhead, a Warhammer Online és a Pure is.

Warhammer Online - gondok a beta körül

A Mythic gondozásában készülő Warhammer Online előrendelői már vasárnap elkezdhettek volna játszani a játékkal, ám akadtak apró fennakadások Európa-szerte.

Bearanyozódott a Warhammer Online

Aranylemezre került a hatalmas tömegek által várt Warhammer Online: Age of Reckoning, amelynek végre megkezdődhet a sorozatgyártása.

Kedd reggeli galériafrissítés több száz képpel

Alaposan rákészülünk a héten megrendezendő Games Conventionre, hiszen a képfelhozatal már most remek, bőséges, és tele van jobbnál-jobb címekkel.

Warhammer Online gépigény

Végre napvilágra került a Mythic műhelyében készülő, a népszerű Warhammer világban játszódó MMORPG hivatalos gépigénye.

Szeptember 23-án indul a Warhammer Online

Az EA Mythic műhelyében készülő Warhammer Online hosszú évek fejlesztése és halasztása után végra hivatalos megjelenési dátumot kapott.

Megcsonkított Warhammer Online

Nem alakulhatnak valami jól a dolgok a Warhammer Online háza táján, mert négy kasztot és négy fővárost eltávolítottak a játékból.

Az év nagy PC-s játékmegjelenései - őszig

Megjelent egy lista a neten az idei év nagy PC-s játékmegjelenéseiről. A felsorolás őszig minden, már megerősített dátumú megjelenést tartalmaz.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újfent jelentkezünk szokásos, heti galériafrissítésünkkel. Ezúttal inkább sportjátékokban vagyunk erősek, de akad sok más érdekesség is, érdemes meglesni.

Warhammer Online - epikus helyszínek

Új videó került napvilágra az EA Mythic műhelyében készülő MMO-ról, amely a nagysikerű Warhammer univerzumban játszódik, és ősszel kerül a boltok polcaira.