Warhammer Online: Age of Reckoning

A 2008-ban megjelent, Warhammer világban játszódó online szerepjáték.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

Warhammer Online - Hadba vonuló ellenfelek

A beta teszt közepette érkezett egy kellemes videó a sokak által WoW-verőként titulált Warhammer Onlineból. Láthatjuk a háborúra készülő Birodalom és Káosz harcosait.

Ismét csúszik a Warhammer Online megjelenése

Az EA tovább halasztja új online játéka, a Warhammer Online megjelenését. A tervezett év elejei boltokba kerülés helyett csak ősszel juthatunk hozzá az MMORPG-hez.

Megjelent a Gamestar legújabb száma

Március 21-től kapható az újságárusoknál a GameStar márciusi száma, mely ezúttal több meglepetést is tartogat - például kétféle ajándék fémmedált.

GDC 2008: Mégse késik a Warhammer Online

Nagy káosz lehet az Electronic Arts irodáiban, mindenesetre a Warhammer Online megjelenése továbbra is az idei év második negyedében várható.

GDC 2008: Ismét csúszik a Warhammer Online

Anno a World of Warcraft méltó vetélytársaként tűnt fel a porondon, lassacskán pedig azt is elfelejtjük, hogy van: ismét csúszik a Warhammer Online megjelenése.

GDC 2008: A harmadik GDC-s screenshot adag

A Game Developers Conference 2008 alatti harmadik falériafrissítés alkalmával olyan sztárokat hoztunk el, mint Fable 2, Gears of War 2, vagy Postal 3. Ellenőrizd!

Csütörtök esti galériafrissítés

Hosszú idő után újra galériafrissítés következik: a felhozatal nagyon jó, érdemes végignézni a több száz képből álló hírt - görgessetek le egészen a lap aljáig!

Warhammer Online - félmillióan tesztelik a bétát

Nagyban zajlik az évek óta késő Warhammer Online bétatesztje, melyen keresztül az Electronic Arts állítása szerint 500 ezren próbálgatják játékot.