Warhammer Online: Age of Reckoning

A 2008-ban megjelent, Warhammer világban játszódó online szerepjáték.

Electronic Arts játékok a Steamen

Az Electronic Arts is kihasználja a Steam nyújtotta lehetőségeket, ugyanis néhány játék letölthetővé vált a Valve hálózatáról, később pedig még több érkezik.

A Warhammer Online is ünnepi gúnyába öltözik

A World of Warcraftban tegnap reggel vette kezdetét az ünnepi szezon, hamarosan pedig a Warhammer Online is karácsonyi és újévi gúnyába öltözik.

Hétvégi galériafrissítés

Rendkívül izgalmasra sikerült a ma esti felhozatal is, hiszen olyan címek teszik tiszteletüket, mint a Blitz II, a Killzone 2, a PlayStation Home vagy a Sims 3.

Warhammer Online - csak később lesz kiegészítő

A Mythic embere, Marc Jacobs szerint egyelőre nem foglalkoznak a Warhammer Online kiegészítésével, mert előbb szeretnék a jelenlegi játék lehetőségeit kiaknázni.

Konzolokra is érkezik az EA két MMO-ja?

A tegnapi bejelentés után az EA főnöke ejtett néhány szót a legújabb Star Wars MMO esetleges konzolos változatáról, sőt még a Warhammer Online is szóba került.

Harmincéves az MMO-műfaj

Október huszadikán töltötte be harmincadik születésnapját az MMO-műfaj: elképesztő, hogy mivé nőtte ki magát a játékipar egyik legmeghatározóbb kategóriája.

Warhammer Online - nagy visszatérések

Decemberben nagy frissítés éri a Warhammer világát, visszatér a négy kivágott karakterosztályból kettő, hogy csatasorba álljon vagy a Chaos vagy az Empire oldalán.

750 ezer előfizetőnél tart a Warhammer Online

Megjelenése után félelmetes sebességgel kezdett gyarapodni a Warhammer Online előfizetői tábora - az MMO minden eddigi rekordot megdöntött.

Peter Molyneux pesszimista, de a PCGA nem az

Sokat nyilatkozik mostanság Peter Molyneux az egyes platformok jövőjével kapcsolatban: a mester legutóbb a PC-s ipar kilátástalanságáról beszélt.

Ismét szupersztárok a galériában!

Galériánk olyan neves sztárokkal gazdagodott, mint például Arma 2, Dragon Age, Fallout, Gears of War 2, Need for Speed vagy Resident Evil 5. Csekkold le!