Vanguard: Saga of Heroes

Az 1999-es Everquest című fantasztikus MMORPG néhány fejlesztőjének új játéka.

Eladta a Sony a Sony Online Entertainmentet

Hoppá-hoppá, erősen indul ez a február: a Sony eladta a Sony Online Entertainmentet egy befektetési cégnek, így az a továbbiakban tőle függetlenül és Daybreak Game Company néven működik majd.

Masszív átalakítások a Sony Online háza táján

Vad átalakításba kezdett a Sony Online Entertainment: többek között kiderült, hogy hamarosan négy MMO-ja áll le a cégnek, és az összes SOE-játékhoz hozzáférést biztosító All Access előfizetés is átalakul.

Jövő héttől ingyenes a Vanguard: Saga of Heroes

A Sony Online Entertainment a free-to-play MMO-kban látja a jövőt (kiutat?), megannyi más cím után a 2007-es Vanguard: Saga of Heroes is átvált az ingyenes, de mikrotranzakciók útján tejelő üzleti modellre. A márciusi bejelentést folyamatos fejlesztés követte, jövő héttől nem kell előfizetni a játékra!

Megtámadták a Sony Online-t is, 24 millió érintett

Nagyon úgy tűnt, hogy helyreáll a rend a PlayStation Network körül, elsőként a japán szerverek indultak újra, mikor kiderült, hogy a Sony Online Entertainmentet is támadás érte: 24.6 millió hozzáférés vált a hackerek martalékává. Az érintettek kártérítést kapnak.

Sony Online Entertainment játékok a Steamen

Megállapodást kötött a Valve és a Sony Online Entertainment, aminek köszönhetően a cég MMO játékai letölthetőek lesznek a Steam rendszeréről.

Megérkezett a legfrissebb amerikai toplista

Megérkezett a február 17-ével befejeződő hét legkeresettebb PC-s játékait összesítő toplista egyenesen az Amerikai Egyesült Államokból!

Tart a World of Warcraft-uralom Amerikában

Megérkezett a legfrissebb amerikai toplista, mely a tíz legkeresettebb nyugati címet vonultatja fel a World of Warcraft: The Burning Crusade vezetésével.

A jövő heti játékmegjelenések

A múlt héthez képest jövő hetünk ugyan élénkebb lesz, ám játéközön továbbra sem várható: mindenesetre a Battlestations: Midway és a Vanguard jó mókának tűnik!

Hónap végén jelenik meg a Vanguard

A Vanguard: Saga of Heroes alapjaiban készül megrengetni az MMO-játékok piacát - végre a Sony közhírré tette a cím megjelenésének pontos napját is!

Vanguard bétateszter kerestetik

MMORPG fanatikusok és notórius egértologatók figyelem! Mostantól bárki jelentkezhet a Vanguard: Saga of Heroes bétatesztjére!