Darksiders: Wrath of War

A THQ és a Vigil egy gonosz pusztította jövőbe kalauzol el minket. A történet szerint az apokalipszis négy lovasa megérkezett a Földre, kóoszt és felfordulást hozva magával!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egészen kellemes hétnek nézünk elébe, igaz, jó szívvel csak a HD-konzolok tulajdonosainak tudunk játékot ajánlani. Persze ez nem azt jelenti, hogy más platformokon nem lesz megjelenés: ha szereted a party-játékokat és a japán szerepjátékokat, te is találhatsz kedvedre való programot.

Szeptemberben jön a PC-s Darksiders

A Darksiders számítógépes verziójának megjelenését júniusra ígérte a THQ, azonban mint azt a mellékelt ábra mutatja, végül nem lett belőle semmi.

Készül a Darksiders PC-verziója, megjelenés nyáron

A Vigil Games örömmel jelentette be, hogy sikeres akció-hentjátékuk, a Darksiders a nyáron érkezik PC platformra is. Ritkán tesz látogatást ilyen műfaj a számítógépeken.

Február végén jelenik meg a Darksiders demója

Jóval a megjelenés után, de február végén ingyenesen is kipróbálható lesz a meglepően jó kritikákat kapott Darksiders: Wrath of War.

Darksiders: Wrath of War

Jóllehet, a Darksiders mellett elmennénk a boltban, sőt talán az előzeteseket olvasgatva, a videókat és a képeket nézegetve sem lennénk meggyőződve afelől, hogy ez a játék kell nekünk. Ne hagyjuk viszont becsapni magunkat, a Darksiders már most az idei év egyik legígéretesebb játéka, kötelezővé is tenném a beszerzését, nagy kár azonban, hogy eredeti ötletből nem jutott túl sok neki.

A következő heti játékmegjelenések és mozifilmek

A kiadók lassan kezdenek feléledni a karácsonyi elhízásból. Jön a Borderlands DLC, a Bayonetta, a Darksiders, a Matt Hazard 2, és mozikban az új Sherlock Holmes is!

Milyen játékokat várhatunk januárban?

A Gametrailers elkészítette a 2010 első havában megjelenő játékok kedvcsinálóját, amelyek között olyan nevek vannak, mint a Bayonetta, Mass Effect 2 stb.

Darksiders - nem lesz kipróbálható változat

Nem készül demó a Darksidershez, nyilatkozta a Vigil Games egyik fejese, ahogy egyelőre letölthető kiegészítéseket sem terveznek megjelentetni a fejlesztők.

Óriási galérafrissítés hétfő reggelre

Új Army of Two, Darksiders, Gran Turismo 5, Just Cause 2, Mass Effect 2 és Quantum Theory képek várják többek között az érdeklődőket e heti összeállításunkban.

Hétfő reggeli galériafrissítés a legújabb képekkel

E heti galériafrissítésünkben olyan sztárok kaptak helyet, mint a Backbreaker, a Darksiders: Wrath of War, az Avatar vagy a The Scourge Project.