Darksiders: Wrath of War

A THQ és a Vigil egy gonosz pusztította jövőbe kalauzol el minket. A történet szerint az apokalipszis négy lovasa megérkezett a Földre, kóoszt és felfordulást hozva magával!
Típus: Akció

Nem halt meg a Darksiders

A kaszabolós sorozat rajongói megnyugodhatnak, a Darksiders jogainak friss tulajdonosa, a Nordic Games elkötelezett a játék iránt, hamarosan bővebb információk érkeznek a folytatásról. Kiengedhetitek a levegőt.

A Darksiders fejlesztői a Ryse-on dolgoznak

Miután az év elején a Crytek felvásárolta a Darksiders-sorozatról elhíresült Vigil Games csapatát, mára kiderül, hogy a srácok a Ryse: Son of Rome munkálataiba segítenek bele. Egyelőre talonban van a Darksiders III.

Milyen lett volna a Darksiders III?

Az IGN elkapta Joe Madureirát néhány mondatra, aki elárulta a magazinnak, hogy mit tervezett a Vigil a Darksiders harmadik részére... Például négyfős kooperatív módot az apokalipszis lovasaival.

Kreatív csapattal folytatnák a Darksiderst

A Nordic Games fejese, Lars Wingefors elmondása szerint a kiadó nem ül ölbe tett kézzel a THQ-tól megszerzett címeken, hanem életképes folytatást szán - többek közt - a Darksidersnek. Lehet, hogy a Crytek USA készíti?

A Nordicé a Darksiders, a Gearboxnál a Homeworld

Kihirdették a THQ még el nem adott címeiért zajló aukció eredményeit is: két sorozat, a Homeworld és a Drawn to Life kivételével az összes megmaradt THQ-játék az osztrák Nordic Gameshez kerül.

Lezárult az aukció a THQ fennmaradó címeire

Április tizenötödikén lezárult a THQ fennmaradó frencsájzainak elárverezése - derült ki a minap nyilvánosságra került jogi dokumentumból. A csődbe jutott kiadó nagyjából 7 millió dollárt nyert az aukcióval.

Megvenné a Crytek a Darksiders-szériát

A Crytek hivatalosan is megerősítette, hogy ajánlatot tesz a Darksiders-széria megvásárlására, így ha senki nem licitál rá, ő folytathaja a sorozatot. A fejlesztőket korábban már beolvasztotta magához.

Újabb THQ-aukciót tartanak

Áprilisban újabb aukciót tartanak a tönkrement THQ még gazdátlan címeire, így többek között a Darksiders, a Red Faction és a Homeworld sorsa is itt dőlhet el. Az eladások május közepére zárulhatnak le.

A Crytek menti meg a Darksiders II fejlesztőit

A német Crytek új stúdiót nyitott az Egyesült Államokban, Texasban néhány korábbi Vigil Games-alkalmazott kapott munkát és lehetőséget az újrakezdésre. Van új Crysis 3-videónk is.

A Platinumot érdekelné a Darksiders

A Platinum Games vezetője megpendítette, hogy a japán csapatot érdekelné a Darksiders, igaz, ha meg is venné, ezzel a Vigil sorsa még mindig a levegőben lógna. A srácok állítólag brutális projekten dolgoztak.