Készül a Darksiders PC-verziója, megjelenés nyáron

  • Írta: InGen
  • 2010. március 31.
  • Hír
A Vigil Games örömmel jelentette be, hogy sikeres akció-hentjátékuk, a Darksiders a nyáron érkezik PC platformra is. Ritkán tesz látogatást ilyen műfaj a számítógépeken.
A Vigil Games örömmel jelentette be, hogy sikeres akció-hentjátékuk, a Darksiders a nyáron érkezik PC platformra is. David Adams, a cég nagyfőnöke szerint ez egy hatalmas lehetőség a számukra, és igyekeznek úgy optimalizálni a PC-s verziót, hogy a konzolosokhoz méltó játékélményt nyújtson. Ennek megfelelően nem csak egy egyszerű átiratra számíthatunk, hanem egy rendes, odafigyeléssel készült portra.


Mivel ritkán tesz látogatást ilyen műfaj a számítógépeken, érdemes megbecsülni, ráadásul a Darksiders egy különösen jól sikerült darab, ahogy azt Fojesz kollégánk vésetében is olvashattátok .
9.
Antihero
Épp most nyomom a dmc-t pc-n. ez remek hír, már nagyon várom. csak jelenne már meg.
8.
Mathia$
#6: mind2 nagyon jó port lett pcre, ráadásul RE4hez van egy graftuningoló patch is ami nagyot dob rajta.
7.
bledzer
6.
SLi
#5: RE4 jó port volt?

nem az RE5-re gondoltál?
5.
felegyi
"a devil may cry elég tréül "pótolt"" Azért szerintem egy igen jó port volt az a cím, akárcsak a RE4!Ennek a hírnek tényleg örülök, már kerestem anno hogy PC-re van-e, elkellet keserednem :(!
4.
zedroxine
Remélem nem fújják le mert a vidik alapján(origi oldal) nagyon üt a game... és igenis PC-seknek is jár a Dante's Inferno féle HENTELÉS... amit a devil may cry elég tréül "pótolt".... szóval nyár, alíg várom:D
2.
adriano28
oh ez nagyon faxa hír :D
1.
megalonagyix
ohh pont most küldtem be. no mind1. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...