Frissítve: Megvan a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic megjelenési dátuma

  • Írta: szlav
  • 2022. július 26.
  • Megjelenés
Link másolása
A klasszikus World of Warcraft és a The Burning Crusade után a Wrath of the Lich King is visszatér, és már azt is tudjuk, hogy mikor. Maga a Blizzard buktatta le idő előtt a dátumot.

A World of Warcraft Classic egy olyan sikeres kísérletnek bizonyult, hogy az alapjátékot követő expanziók sem úszták meg az újrázást. A jelenleg is futó The Burning Crusade Classic már az életciklusa végét járja, így a Blizzard tavasszal hivatalosan is megerősítette, hogy még idén elrajtolnak a közösségkedvenc Wrath of the Lich King nosztalgiaszerverei is. Pontos premierdátumot egyelőre nem közöltek... egészen addig, amíg azt véletlenül fel nem tüntették a saját weboldalukon.

A World of Warcraft híreinek elsőszámú gyűjtőhelye, a WowHead szerkesztői szúrták ki a fenti képet, amelyet a Wrath of the Lich King Classic hivatalos weboldalára töltött fel a stúdió, majd amint észrevették a bakit, gyorsan le is törölték onnan azt. Az utóbbi lépés akár beszédes is lehet, hiszen meglehet, hogy pár hét késés várható, egyéb esetben azonban elég fixnek tűnik a szeptember 26-ra belőtt premierdátum.

A Wrath of the Lich King Classic szinte teljesen autentikus módon, de pár kulcsfontosságú változtatással hozza vissza a northrendi expanziót. Érdemes felkészülnünk arra, hogy kb. 30 százalékkal keményebb lesz a visszatérő Naxxramas raid, ráadásul a dungeonözés is körülményesebb lesz, hiszen a Blizzard úgy döntött, nem hozzák vissza az expanzió második felében bevezetett Dungeon Findert.

Update! A Blizzard hivatalosan is megerősítette a megjelenési dátumot. Az expanzió érkezéséig 50 százalékos XP-boost lépett életbe, így újabb karakterekkel is van időnk felkészülni a fagyos túrára.

4.
4.
Extol
Ez volt az a kiegészítő ami után már nem volt meg az a feelingje.
3.
3.
Brenor
Szerintem a legjobb kieg volt, de nem hiszem, hogy visszafogok térni. Azt az élményt amit átéltem akkoribban nem hinném, hogy visszatudná adni.
2.
2.
Jarl Balgruuf
Ez akkora ganaj kieg volt itt hagytam ott a WoW-ot.
1.
1.
cobrausa24
Hm, tehát: A király visszatér :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...