Nagy bejelentésekre készül a Blizzard?

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 23.
  • Pletyka
Link másolása
Jövő héten pénteken nyitja meg a kapuit az idei BlizzCon, amely az elmúlt éveket jellemző lagymatag hangulat után egészen izgalmasnak ígérkezik. A Blizzard tarsolyában ugyanis több nagy bejelentés is lapulhat.

Ugyan az elmúlt heteket a Blizzard hongkongi botránya uralta, jövő héten mégis minden szempár az idei BlizzConra irányul, a stúdió ugyanis jó eséllyel rengeteg újdonságot mutat majd be. Nem csak a Diablo IV szivárgása utal arra, hogy nagy dobásra készül a csapat, de a most bejelentett menetrend is, ahol a nyitóceremóniát követő négy blokk mellett egyelőre csak a "Hamarosan" felirat olvasható.

A találgatások szerint a már említett Diablo IV mellett bemutatkozhat az Overwatch folytatása, végre többet tudhatunk meg a Warcraft III: Reforgedról, megismerhetjük a World of Warcraft vadonatúj kiegészítőjét, és talán egy felújított Diablo II-t is bemutatnak. Mások vad fantáziája szerint a StarCraft 3 leleplezése sem elképzelhetetlen.

Az idei BlizzCon november 1-jén kezdődik.

14.
14.
user101
A blizzard egy 'zs' kategóriás, pénz farmolós indie fejlesztő szintjét sem éri el évek óta. Amit csinálnak az egy rakás szart se ér, a casual diabló hárommal, ami kevéssé volt diabló, mint bármi a piacon, beleértve a nyominger torchlight-ot is, az ótvarccsal és a hársztónnal együtt. Régen ők uralták a piacot a wc, sc, d triumvirátussal, ma csak kullognak az ipar után, és mennek az easy money grabbingra... Semmit nem várok és ide a rozsdás bököt, hogy semmit nem is fogunk kapni... Pontosan annyira érdektelenek, mint a bioware vagy a bethesda: a múltban és a múltból élnek...
13.
13.
Chrysh
Az utolsó bekezdés elemeit megcsinálom listaszerűre, hozzáadom még a Diablo 2 legalább Diablo 3 szintű újragondolását (grafikát illetve) és végigstrigulzom mennyi jön össze ebből, és mennyi lesz a marha érdektelen plusz, meglévő tartalmak hegesztegetése. Ha az utóbbi lesz többségben (WoW tartalom, HotS, Hearthstone kieg, OW hős, stb...), akkor kábé borítékolható a Blizzard reménytelen helyzete.
12.
12.
A Blizzard nem csinál már semmi olyat, ami engem érdekelne. Teljesen a pénzen vannak, a játékaik meg full farmolósak, és ez az én ízlésemnek tökéletesen az ellentéte.
11.
11.
markoci555
a diablo 4 alap ha még élni szeretnének, és akkor indulnának a 0-ról, onnan jön az, hogy ne egy sz** ismétlés legyen, hogy legyőzzük huszadjára a kiválaszottal Diablo-t...
10.
10.
Yonkou
#6: Warcraft 4 szinte biztos, hogy nem lesz. A történetet a WoW viszi előre, ha jól emlékszem ezt még ők maguk is mondták tavaly, hogy így nem látják lehetőségét egy új Warcraft résznek.
9.
9.
delphijos
Lehet csak az Immortal -t jelentik be Teslákra.... :D
8.
8.
Rókalesőcipő
#5: Női Diablo után most valamelyik szexuális kisebbséghez tartozó Diablo fog jönni. XD Ha emléxel tavaly is full szivárványos kitűzőkben nyomták.
7.
7.
Rókalesőcipő
#6: Nem valószínű a warcraft4. A 3at remasterelik, és szerintem be is jelentik majd a megjelenési dátumot.
6.
6.
Perseus84
Ha idorendben nezzuk a mik mikor jottek ki akkor most a warcraft 4 a soros. Diablo meg a SC2 szvsz meg korai nekik folytatni egy uj resszel.
5.
5.
DarkLord
#4: Dark részével nem volt szerintem akkora probléma, mert az alap játékban is voltak nagyszerűen sikerült pályák, de a kieg-ben meg tényleg sikerült visszaadni a dark feeling-et. Inkább boss-okban kellene most fejlődni meg egy nagyon csavaros , furfangos történettel előrukkolni. Visszahozni az igazi nagy menő démonokat, mint Mephisto vagy Baal , nekem ez a női Diablo őszintén szólva sem nyerte el a tetszésemet most egy nagyon badass Diablo-t kellene kiállítani. És igen valamit gyúrni a játékmeneten, mert tényleg már annyi a kihívó, hogy csak egy lesz a sok játék közül és nem a Diablo, ami régen uralta ezt a játék szegmenst.
3.
3.
Datzy
Karakter fejlesztésban a Path of Exile lett mára a műfaj királya azt nehéz lesz überelni, imho lehetetlen.
1.
1.
DarkLord
A pokol tüzén fognak égni Diablo-val együtt, ha nem villantanak valami nagyot! Emlékszem, milyen önelégültek voltak a mobilos Diablo bejelentésével azt még ők voltak meglepődve, mikor a közönség várta az igazi bejelntést :DDDDD Ők meg csak ecsetelték azt a szrt és nem értették, hogy itt nagy a koppanás...ekkora benyelést ritkán látni, azért live-ba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...