ArmA II

Hiába készül az Operation Flashpoint 2, az igazi folytatás mégiscsak az Armed Assault volt - utóbbi ráadásként folytatódik is! A bővített változat Combined Operations néven kapható.

Hosszú hétvége előtti nagy galériafrissítés

Hosszú hétvége előtti galériafrissítés következik, benne ArmA 2, Bionic Commando, Dark Void, inFamous, MAG, Motorstorm, Uncharted, meg minden más!

Armed Assault 2 - Megjelenés és követelmények

Közzétették az Armed Assault 2 hivatalos megjelenési dátumát és a pontosított rendszerkövetelmények is napvilágot láttak, lássuk, mik is azok.

A szokásos hétfő esti nagy galériamánia

Hétfő este mindig bepótoljuk a hétvégéről elmaradt képeket. A mai felhozatal kemény, van ArmA2, Bioshock 2, Mafia 2, Mars, Saboteur, meg minden jó!

ArmA II Béta teszt

Tíz év. Ennyi időt töltött a cseh Bohemia Interactive minden idők legrealisztikusabb harctéri szimulátorainak megalkotásával. Tíz év tapasztalatainak hála az Operation Flashpoint című remekművel a köztudatba szárnyaló csapat aktuális munkájának gyümölcse lassan beérik, hogy az eddigi legmodernebb taktikai shootert tegye le az asztalra.

A Bohemia áprilisi vicce: ArmA 2 helyett FarmA 2

A Bohemia is előállt egy érdekes ötlettel a mai napra, s bejelentette, hogy az Armed Assault 2 helyett ezentúl a Farmed Assault 2-t kell keresnünk.

Armed Assault 2 - Már tudni a követelményeket

Kitudódtak az Armed Assault második részének követelményei, melyekből következtethetünk arra, hogy milyen is lesz majd maga a játék.

Screenshotok szombat délutáni sziesztához

A délutáni sziesztát csak pár friss screenshot teheti még szebbé. Érkezett többek között Armed Assault 2, Panzers: Cold War, Saboteur, és Witcher is!

Videócsokor a szerda esti film előtt

Ma sem maradtoki videók nélkül.Összeállításunkban helyet kapott néhány megmaradt videó a Comic-Con-ról, de érkeztek a rendezvénytől független előzetesek is.

Késő esti galériafrissítés, hogy jól induljon a hét

Rengeteg új kép futott be, a nagy felhajtásnak az oka, hogy hétvégén rendezték a New York Comic Con fesztivált, ami bizony a gamereket se hagyta unatkozni.

Szerda esti videócsokor

Ma esti videócsokrunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint az Armed Assault 2, a FEAR 2, a Halo 3: ODST, a Prince of Persia vagy a Skate 2.