ArmA II

Hiába készül az Operation Flashpoint 2, az igazi folytatás mégiscsak az Armed Assault volt - utóbbi ráadásként folytatódik is! A bővített változat Combined Operations néven kapható.
Típus: FPS, taktikai

Hosszú hétvége előtti nagy galériafrissítés

Hosszú hétvége előtti galériafrissítés következik, benne ArmA 2, Bionic Commando, Dark Void, inFamous, MAG, Motorstorm, Uncharted, meg minden más!

Armed Assault 2 - Megjelenés és követelmények

Közzétették az Armed Assault 2 hivatalos megjelenési dátumát és a pontosított rendszerkövetelmények is napvilágot láttak, lássuk, mik is azok.

A szokásos hétfő esti nagy galériamánia

Hétfő este mindig bepótoljuk a hétvégéről elmaradt képeket. A mai felhozatal kemény, van ArmA2, Bioshock 2, Mafia 2, Mars, Saboteur, meg minden jó!

ArmA II Béta teszt

Tíz év. Ennyi időt töltött a cseh Bohemia Interactive minden idők legrealisztikusabb harctéri szimulátorainak megalkotásával. Tíz év tapasztalatainak hála az Operation Flashpoint című remekművel a köztudatba szárnyaló csapat aktuális munkájának gyümölcse lassan beérik, hogy az eddigi legmodernebb taktikai shootert tegye le az asztalra.

A Bohemia áprilisi vicce: ArmA 2 helyett FarmA 2

A Bohemia is előállt egy érdekes ötlettel a mai napra, s bejelentette, hogy az Armed Assault 2 helyett ezentúl a Farmed Assault 2-t kell keresnünk.

Armed Assault 2 - Már tudni a követelményeket

Kitudódtak az Armed Assault második részének követelményei, melyekből következtethetünk arra, hogy milyen is lesz majd maga a játék.

Screenshotok szombat délutáni sziesztához

A délutáni sziesztát csak pár friss screenshot teheti még szebbé. Érkezett többek között Armed Assault 2, Panzers: Cold War, Saboteur, és Witcher is!

Videócsokor a szerda esti film előtt

Ma sem maradtoki videók nélkül.Összeállításunkban helyet kapott néhány megmaradt videó a Comic-Con-ról, de érkeztek a rendezvénytől független előzetesek is.

Késő esti galériafrissítés, hogy jól induljon a hét

Rengeteg új kép futott be, a nagy felhajtásnak az oka, hogy hétvégén rendezték a New York Comic Con fesztivált, ami bizony a gamereket se hagyta unatkozni.

Szerda esti videócsokor

Ma esti videócsokrunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint az Armed Assault 2, a FEAR 2, a Halo 3: ODST, a Prince of Persia vagy a Skate 2.