ArmA II

Hiába készül az Operation Flashpoint 2, az igazi folytatás mégiscsak az Armed Assault volt - utóbbi ráadásként folytatódik is! A bővített változat Combined Operations néven kapható.

ArmA II

A Bohemia Interactive rátalált arra a kényes egyensúlyra, amely mérleg kicsapongó nyelvét a realisztikus és az arcade játékmenet között próbálja kordában tartani. Ehhez nem kis idő kellett, ám a ráfordítás most, 2009 nyarán megtérül. Az Armed Assault 2 igen távol áll már az Operation Flashpoint elnagyolt formáitól, sőt a közvetlen elődjétől is – őrületes momentumok, ilyen egy igazi háború, ami a monitorok szűkös keretei között megengedett.

ArmA II - megérkezett és tölthető a demó

Itt van és már bárki számára tölthető a háborús szimulátorok új császárának a demója. Az ArmA II ingyenes verziója szép nagyra sikeredett, 2.5 GB-ot nyom, de ez akadály?

ArmA 2: Black Hawk Down - a FILM!

Hogy mi történik, ha a Sólyom végveszélyben találkozik az Armed Assault 2-vel? Megszületik egy isteni, szívbe markoló kisfilm a háború legsötétebb arcáról. Nézzétek!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ismét izgalmas hétnek nézünk elébe, hiszen megjelenik többek között a Ghostbusters, az America's Army harmadik része és a Guitar Hero: Smash Hits is.

E3 2009: Négy tonna új screenshot a galériában

Közeleg az E3, durva tempót diktálnak a kiadót, de álljuk a sarat! Ezúttal egy halom új kép érkezett, amolyan kiállítás előtti étvágygerjesztőnek.

Bearanyozódott az Armed Assault folytatása

A srácok a Bohemiánál sikeresen befejezték a nagysikerű Armed Assault folytatását! A taktikai lövölde május 29-én jelenik meg először Németországban.

Vadi új képek madárcsicsergős kedd reggelre

Ezt a hétfőt is túléltük nagy nehezen, folytatódjon hát a hét néhány friss képpel! Mára van ArmA 2, Call of Juarez, Guitar Hero, Section 8, Sims 3, Tony Hawk és sok más.

Galériamánia borús szerda délutánra

Mai felhozatalunkban van ArmA2, Dragon Age, Metal Gear, PES 2010, SBK09, Spore, Wallace & Grommit, és többek közt még Modern Warfare 2 is!

ArmA 2 gameplay TrackIR5 bemutatóval

Újabb Armed Assault 2 ingame jeleneteket vehetünk szemügyre, a friss videóban pedig bemutatásra kerül az új TrackIR5 mozgásérzékelő kamera is.

Friss képek érettségire készülő vasárnap estén

Két érettségi tétel bemagolása között állj meg egy kicsit pihenni, hiszen rengeteg új kép jelent meg a napokban, kár lenne csak egy játékról is lecsúszni!