ArmA II

Hiába készül az Operation Flashpoint 2, az igazi folytatás mégiscsak az Armed Assault volt - utóbbi ráadásként folytatódik is! A bővített változat Combined Operations néven kapható.

Elalvás előtti galériafrissítés szerdára

Ma esti összeállításunkban olyan nevek kaptak helyet, mint például az Alone in the Dark: Inferno, a Battlestations: Pacific, a Race Pro vagy az UFC 2009.

Ismét szupersztárok a galériában!

Galériánk olyan neves sztárokkal gazdagodott, mint például Arma 2, Dragon Age, Fallout, Gears of War 2, Need for Speed vagy Resident Evil 5. Csekkold le!

Magyarul jelenik meg az Armed Assault 2

Itthon teljesen magyar nyelven jelenik meg az Armed Assault 2. A Bohemia Interactive új játéka valamikor a jövő év elején kerül a boltok polcaira.

GC 2008: Giga galériafrissítés - negyedszerre

A negyedik alkalomra többek közt Age of Pirates, Arma 2, Total War, Midnight Club, SOCOM, Stargate és Street Figter jutott. Érdemes meglesni!

Jövő év elején érkezik az Armed Assault 2

A modernkori harci szimulátorok rajongói remek 2009-es esztendőnek néznek elébe, hiszen az Operation Flashpoint 2 mellett érkezik az Armed Assault folytatása is.

GC 2007: Folytatódik az Armed Assault

Bárki bármit mond, a rajongóknak az igazi Operation Flashpoint 2 az Armed Assault volt, melynek folytatását éppen ma jelentették be.