ArmA II

Hiába készül az Operation Flashpoint 2, az igazi folytatás mégiscsak az Armed Assault volt - utóbbi ráadásként folytatódik is! A bővített változat Combined Operations néven kapható.
Típus: FPS, taktikai

E3 2011: Ingyenes változatú ArmA 2 érkezik

A Bohemia Interactive ma bejelentette, hogy ők is engednek a free-to-play rendszer csábításának és ingyenesen letölthetővé teszik a méltán híres katonai szimulátoruk, az ArmA 2 kampánytól, HD-grafikától és felhasználói modoktól megfosztott változatát. Ám ezen felül minden funkció - köztük a multi - elérhető lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten is lesz egy-két érdekesebb megjelenés: jön a Singularity, a LEGO Harry Potter, az új Sniper, a Sin & Punishment folytatása és a Last Airbender adaptációja is.

Júniusban jön az Armed Assault II kiegészítője

A tavalyi év legjobb taktikai FPS-eként számon tartott ArmA II június végén kiegészül: az Operation Arrowhead önállóan is futtatható lesz, vagyis nem kell hozzá az eredeti játék.

Óriási galérafrissítés hétfő reggelre

Új Army of Two, Darksiders, Gran Turismo 5, Just Cause 2, Mass Effect 2 és Quantum Theory képek várják többek között az érdeklődőket e heti összeállításunkban.

Lezárult az ArmA II nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából három darab eredeti, magyar nyelvű ArmA II játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk!

Hazai eladási toplista - visszatért a The Sims 2

Nem sokat változott a toplista az előző hét óta, viszont odafigyelésre méltó, hogy a Sims 3 megjelenésével nemhogy csökkent, de nőtt a Sims 2 népszerűsége.

Harmadik helyen nyitott az új Harry Potter

Július első hetében több újonnan megjelent játék is beverekedte magát a legjobb tíz közé - Harry Potter és az Autobotok is szíves fogadtatásra találtak itthon.

Hatodik helyen nyitott az új Spore kiegészítő

Hatodik helyen nyitott hazánkban a Spore első kiegészítője, az űrbeli lehetőségeinket kibővítő Galactic Adventures, az ArmA II pedig még mindig tartja magát.

Nyerj eredeti, magyar nyelvű ArmA II játékokat!

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából három darab eredeti, magyar nyelvű ArmA II játékot sorsolunk ki. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

ArmA II

A Bohemia Interactive rátalált arra a kényes egyensúlyra, amely mérleg kicsapongó nyelvét a realisztikus és az arcade játékmenet között próbálja kordában tartani. Ehhez nem kis idő kellett, ám a ráfordítás most, 2009 nyarán megtérül. Az Armed Assault 2 igen távol áll már az Operation Flashpoint elnagyolt formáitól, sőt a közvetlen elődjétől is – őrületes momentumok, ilyen egy igazi háború, ami a monitorok szűkös keretei között megengedett.