ArmA II

Hiába készül az Operation Flashpoint 2, az igazi folytatás mégiscsak az Armed Assault volt - utóbbi ráadásként folytatódik is! A bővített változat Combined Operations néven kapható.

Újra megjelenik az első Operation Flashpoint

A Bohemia célja, hogy egy név alá hozza az egész sorozatot, így az eredeti, legendás Operation Flashpoint újra megjelenik, csak éppen ArmA néven. Az eredeti példányok tulajdonosai ingyen letölthetik az új kiadást és örülhetnek, hogy megvan nekik ugyanaz a játék kétszer, csak más néven.

E3 2011: Ingyenes változatú ArmA 2 érkezik

A Bohemia Interactive ma bejelentette, hogy ők is engednek a free-to-play rendszer csábításának és ingyenesen letölthetővé teszik a méltán híres katonai szimulátoruk, az ArmA 2 kampánytól, HD-grafikától és felhasználói modoktól megfosztott változatát. Ám ezen felül minden funkció - köztük a multi - elérhető lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten is lesz egy-két érdekesebb megjelenés: jön a Singularity, a LEGO Harry Potter, az új Sniper, a Sin & Punishment folytatása és a Last Airbender adaptációja is.

Júniusban jön az Armed Assault II kiegészítője

A tavalyi év legjobb taktikai FPS-eként számon tartott ArmA II június végén kiegészül: az Operation Arrowhead önállóan is futtatható lesz, vagyis nem kell hozzá az eredeti játék.

Óriási galérafrissítés hétfő reggelre

Új Army of Two, Darksiders, Gran Turismo 5, Just Cause 2, Mass Effect 2 és Quantum Theory képek várják többek között az érdeklődőket e heti összeállításunkban.

Lezárult az ArmA II nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából három darab eredeti, magyar nyelvű ArmA II játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk!

Hazai eladási toplista - visszatért a The Sims 2

Nem sokat változott a toplista az előző hét óta, viszont odafigyelésre méltó, hogy a Sims 3 megjelenésével nemhogy csökkent, de nőtt a Sims 2 népszerűsége.

Harmadik helyen nyitott az új Harry Potter

Július első hetében több újonnan megjelent játék is beverekedte magát a legjobb tíz közé - Harry Potter és az Autobotok is szíves fogadtatásra találtak itthon.

Hatodik helyen nyitott az új Spore kiegészítő

Hatodik helyen nyitott hazánkban a Spore első kiegészítője, az űrbeli lehetőségeinket kibővítő Galactic Adventures, az ArmA II pedig még mindig tartja magát.

Nyerj eredeti, magyar nyelvű ArmA II játékokat!

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából három darab eredeti, magyar nyelvű ArmA II játékot sorsolunk ki. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!