Kane & Lynch 2: Dog Days PC, PS3, X360

Alig jelent meg a Kane & Lynch első része, máris itt a folytatás - nem csoda, hiszen a kiadó Eidos nagy potenciált lát a címben!

Augusztus végén jön a Kane & Lynch 2

A Square Enix bejelentette, hogy augusztus végén kerül boltokba a Kane & Lynch folytatása, a jó hír mellé pedig egy igen hangulatos, kétperces trailert is küldött.

Friss képlopatok hóeséses tavaszi délutánra

A rossz hír az, hogy idén elmarad a tavasz, a jó pedig, hogy újabb szuper képek érkeztek a galériánkba. Backbreaker, Blur, FIFA, Kane & Lynch 2, Prison Break, Red Dead...

Kane & Lynch 2: Dog Days

A hálószobából egy fáradt női hang szólt a gyér fénnyel megvilágított konyha felé: - Nem tudsz aludni, Lynchie? A férfi unott és mélyen kimért válasszal felelt a szája sarkából másodpercekkel később, amikor éppen egy nyugtatókkal teli gyógyszeres tégelyt halászott elő a koszos kredencből: - Csak ezért…- hosszú szünetet tartott - izé, holnap egy régi barátom érkezik repülővel. A nő, mintha elengedte volna a füle mögött az iménti kijelentést, tovább fontoskodott: - Nem kellene most azokat hanyagolnod? – A férfi felsóhajtott, megforgatta kezében a tégelyt, de nem válaszolt. Három év telt el, miután a páratlan páros, Kane és Lynch bosszúhadjárata tűzszünethez érkezett, de hamarosan új irányt vesz a neonfényes Sanghajban.

Kane & Lynch: Dog Days látnivalók érkeztek

A Square Enix és az Eidops ma nyilvánosságra hozott néhány képet a 2007-ben megjelent Kane & Lynch folytatásáról, amely a Dog Days alcímet viseli.

Kane & Lynch 2: Dog Days - Az őrület határán

Új videó érkezett a Kane & Lynch folytatásáról, amelyben az egyik főhőst láthatjuk és azt, hogyan próbál normális életet élni. De hamarosan vége a dédelgetett álomnak.

Kane & Lynch: Dog Days - itt a második trailer

Új videó érkezett a Kane & Lynch 2-ről, amit bizonyára sokan nem néznek majd jó szemmel - az előzetesben Lynch mutatja be a bowling-golyó alternatív használati módját.

Kane & Lynch 2: Dog Days bejelentve

A Square Enix Europe ma hivatalosan is bejelentette a Kane & Lynch második részének készültét, amely a következő évben érkezik majd PC, PS3-ra és X360-ra.

Titkos projekten dolgoznak a Hitman alkotói

Elfoglaltnak tűnik a dán IO Interactive csapata, a Hitman 5 és a Kane & Lynch 2 mellett egy harmadik, szupertitkos projektet is fejlesztenek.

Kane & Lynch 2 - befutott az első teaser

Nyáron az Eidos bejegyeztette a Kane & Lynch második részének, a Dog Days címét, s ha minden jól megy, már a bejelentésre sem kell sokat várnunk.

Már biztos: Bruce Willis játszik a Kane & Lynchben

Ezúttal nem a Kane & Lynch folytatásáról van szó, hanem a készülő mozifilmről: mostanra biztossá vált, hogy nem más, mint Bruce Willis lesz az egyik főszereplő