Kane & Lynch 2: Dog Days PC, PS3, X360

Alig jelent meg a Kane & Lynch első része, máris itt a folytatás - nem csoda, hiszen a kiadó Eidos nagy potenciált lát a címben!

Mozgásban a Kane & Lynch 2: Dog Days demója

Azok se csüggedjenek, akik netán lemaradtak volna a Kane & Lynch 2 korlátozott számban hozzáférhető demójáról, hiszen az alábbi, 18 perces videó ezt mutatja be.

Elérhető a Kane & Lynch 2: Dog Days demója

Az Xbox 360-as próbaverzió jellemzője, hogy csak korlátozott számú hozzáférés birtokában tölthető le. Persze nincs gond, eddig mindenki kapott letöltési kódot.

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!

E3 2010: Kane és Lynch újra akcióban, új trailer

Folytatódik az E3-as traileráradat: most az augusztus végén megjelenő Kane & Lynch 2: Dog Days-ről kaptunk egy rövid, de hangulatos kedvcsinálót.

Friss képek landoltak a galériában

Új képek érkeztek a galériába, többek között vannak Arcania: Gothic 4, Crackdown 2, FEAR 3, Front Mission Evolved, Knights Contract és Mafia II látnivalók is.

Pünkösdi galériafrissítés sok-sok új képpel

Mai összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint a Bad Company 2, a Halo: Reach, a Kane & Lynch 2, a Madden NFL 11 és a Super Hero Squad Online.

Friss screenshotok borongós májusi délutánra

Crysis 2, Dead Space 2, Dragon Ball, EA Sports MMA, F1, Kane & Lynch, Medal of Honor, Star Wars, és még sok más játék a mai galériafrissítésben!

Több száz új kép landolt a galériában

Új Alan Wake, Clash of the Titans, Fallout: New Vegas, Kane & Lynch 2, Lost Planet 2, Metal Gear Solid, Rage és Super Mario Galaxy 2 képek érkeztek a galériába.

Bezárta az Eidos Hungary-t a Square Enix

Szomorú hírre ébredtünk, a Square Enix hivatalosan is megerősítette, hogy több stúdiójánál leépítéseket tervez, az Eidos Hungary-t pedig végleg bezárja.

Jamie Foxx lesz Lynch a Kane & Lynch filmben

Jamie Foxx lesz Bruce Willis párja a Kane & Lynch filmben, árulta el a mozi forgatókönyvírója - a választás meglepő, Mr. Foxx ugyanis kicsit sem hasonlít Lynchre.