Kane & Lynch 2: Dog Days PC, PS3, X360

Alig jelent meg a Kane & Lynch első része, máris itt a folytatás - nem csoda, hiszen a kiadó Eidos nagy potenciált lát a címben!

Rendező nélkül a Kane & Lynch mozi

Bár a Kane & Lynch-játékokról megoszlik a játékosok véleménye, abban a többségük egyetért: a történet megér egy misét, nem véletlen, hogy a filmesek azonnal kiszemelték maguknak a címet. Az adaptáció forgatása októberben kezdődött volna, mostanra viszont rendező nélkül maradt a projekt.

Kane & Lynch 2: Dog Days teszt

Egy pszichopata hiába bujkál a kínai metropoliszban, látszólag megnyugvást nyerve, le sem tagadhatná bűnös és retardált múltját, melyet fájdalomsikolyok, élvhajhászat, gátlástalan és brutális bűntények övezték.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lassan vége a nyárnak, ami általában jó hír azoknak is, akik a legfrissebb megjelenéseket figyelik: bár a mostani héttől még mindig nem fogjuk letenni a hajunkat, egy-két ígéretes cím akad majd, és az Antal Nimród-féle Predators-filmre is kíváncsiak vagyunk.

Cenzúrázatlan Kane & Lynch 2 trailer

Eredetileg a brit televíziókba szánt reklámnak készült az alábbi képsor, ám miután sok szerkesztő aggodalmát fejezte ki a videóban látott brutalitás miatt, ezért csak egy 10 másodperces, vágott anyag kerülhet a képernyőkre. Mi azonban a maga véres valóságában mutatjuk meg a megjelenést beharangozó anyagot.

Galériafrissítés a hétfői ebéd előtt

Egy tucatnyi képet kaptunk a 3D-s Super Street Fighter IV-ről és a The Sly Collectionről, de a Shogun 2 és az új Hot Pursuit is szerepelnek a mai összeállításunkban.

Kane & Lynch 2: interjú a fejlesztőkkel

Kíváncsi vagy hogyan sikerült képernyőre vinni a lecsúszott rendőr és a notórius pszichopata emberi együttérzéstől mentes második kalandját? Itt az alkalom!

Kane & Lynch 2 - azt hiszed meg tudsz ölni?

A korrupt bűnmegelőzők csupán gyorsan hulló senkiháziak, legalábbis az elmebeteg Lynch szerint. A legújabb trailerben senki nem tudja sarokba szorítani.

Letölthető a Kane & Lynch 2 PC-s demója is

Az Xbox 360-as után némi késéssel megérkezett a Kane & Lynch 2: Dog Days demójának PC-s verziója is. A kipróbálható változatot a Steamről tudjátok letölteni.

Kane & Lynch 2 - koncentrálj a melóra

Nem éppen bizalomgerjesztő tekintetek merednek egymásnak, mindenki a másik reakciójára kíváncsi. A feladat adott, kapd fel a fegyvert és fókuszálj a munkára.

Hétfő délutáni galériafrissítés

E heti galériafrissítésünkben olyan címek szerepelnek, mint a DJ Hero 2, a Dragon Ball: Raging Blast 2, a Kane & Lynch 2 vagy a Madden NFL idei része.