Resistance 2

A korábban i8 néven ismert, Playstation 3 exkluzív Resistance: Fall of Man folytatása az Insomniac Games-től és a Sony-tól. Kőkemény anyag igazi gamereknek!
1566243240

GC 2019: A Sony felvásárolta az Insomniacot

Úgy tűnik, a Sony is tud stúdiót vásárolni, ha kell: a japán cég bejelentette, hogy felvásárolta a legutóbbi Pókember-játékot is jegyző Insomniacot - a csapat innentől már csak PlayStation-exkluzívokat fejleszt majd.
1533542401

Resistance - az Insomniac nem tervezi folytatni

Az Insomniac Games közösségi menedzsere, James Stevenson nemrég interjút adott a Findernek, amiben elárulta, a csapatnak nincsenek tervei a PlayStation 3-ra készült Resistance-trilógia folytatásával.
1396861205

Leállnak a Resistance-trilógia szerverei

Holnap, azaz április 8-án végleg leállnak a Resistance-trilógia multiplayer szerverei. Ha nosztalgiáznál egyet a PS3 exkluzív címeivel, akkor még ma megteheted, aztán könnyes búcsút kell venned az online porciótól.
1388166781

Gran Turismo 5 - jövőre vége az online multinak

A Sony jövőre több PlayStation 3-cím online támogatását is megszünteti, így a Gran Turismo ötödik részének is leállnak a szerverei, és a Resistance-trilógia sem játszható majd az interneten.
1354690800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz egy-két érdekes cím, jóllehet az igazi megjelenési dömping már lecsengett, nincs más dolgotok, mint vásárolni és játszani. Még szerencse, hogy közeleg az év vége, lesz idő rá bőven!
1353520808

Decemberben érkezik a Resistance Collection

A Sony egyelőre az amerikai premier dátumát erősítette meg, ám a nyakunkat tennénk rá, hogy az európai megjelenés sem várat sokat magára. Az Insomniac Games FPS-sorozatának mindhárom része helyet kap a csomagban, s ezúttal a pontos DLC-felhozatallal is tisztában lettünk.
1349618453

Télen jelenik meg a Resistance Collection

A Sony egyik legjelentősebb first party FPS-sorozata végre gyűjteményes formában is megjelenik - ezzel a hírrel még adósak voltunk a héten. Az Amazon webáruház szerint a csomag még a tél folyamán napvilágot lát, ha kimaradt volna a PS3 egyik legjobb lövöldözős sorozata, ruházz be rá!
1347440400

Ezért nem lett Halo a Resistance-ből

Az Insomniac Games vezérigazgatója egy interjúban ismerte el, hogy a Resistance sosem tudta megismételni a Halo sikerét, és nem vált olyan éllovas címmé a Sony számára, mint a Bungie fejlesztése a Microsoftnak. Szerinte a második résznél rontották el, a harmadiknál már próbáltak javítani.
1340712029

Nincs tervben a Resistance folytatása

Három fő játék és két kézikonzolos mellékág után úgy látszik, kifulladt a Resistance frencsájz - legalábbis a készítők szerint. Ez nem éppen biztató jel a rajongók számára, nagyon is elképzelhető, hogy a Sony jó időre jegelni fogja a sorozatot. Persze ne legyen igazunk.
1327597525

Szakított az Insomniac a Resistance-szel

Az Insomniac ugyan korábban is utalt rá, de most már gyakorlatilag biztos: a fejlesztőcsapat nem foglalkozik többet a Resistance-sorozattal, az új projektjeire szeretne koncentrálni. Nem tudni, hogy miért döntöttek így a srácok, vagy mennyire játszott ebben közre a Sony, ahogy azt sem, hogy mi lesz a Resistance jövője.