Resistance - az Insomniac nem tervezi folytatni

  • Írta: Shifty
  • 2018. augusztus 6.
  • Hír
Link másolása
Az Insomniac Games közösségi menedzsere, James Stevenson nemrég interjút adott a Findernek, amiben elárulta, a csapatnak nincsenek tervei a PlayStation 3-ra készült Resistance-trilógia folytatásával.

A jövő hónap elején mutatkozik be az Insomniac Games Pókember-játéka, így ennek apropóján interjút adott a stúdió közösségi menedzsere, James Stevenson, akit viszont a Resistance-sorozat jövőjéről is megkérdeztek. 

A sorozat rajongóinak azonban nincs oka a bizakodásra, Stevenson ugyanis megerősítette, hogy a stúdió nem tervezi folytatni a PlayStation 3-on futó trilógiát, ráadásul a franchise jogai a Sonynál vannak, így a végső döntést a kiadó hozza meg, de miután a harmadik rész eladásai nem alakultak túl fényesen, erre elég kicsi az esély.

A PlayStation 3-on bemutatott Resistance-trilóga 2009-ben PSP-n, majd 2012-ben PlayStation Vitán is kapott egy-egy mellékágat, de ezeket nem az Insomniac Games készítette.

6.
6.
crytek
Ilyenkor minimális munkával lazán portolnám mindenre pc, xbox és kb kismunkával újabb többmilla $ bevétel... Akár egy HD Collection jelleggel egybe az összeset 60$-ért.... De hát ezek nem értik az üzletet nem tudják mitől döglik a légy..... :)

5.
5.
Neo1989
Az eredeti fejlesztők nélkül nem is lenne értelme.
4.
4.
Anti4730
Sunset overdriveot de jo lenne folytatnak.
3.
3.
silkgoat
#1: Igen, talan kisse fapados, de olyan tortenettel es szereplokkel, ami kemenyen elvitte a hatan az egeszet. Eletem legjobb lovoldeje volt a HL-el karoltve. Csak valahogy itt a story meg jobban lekotott (jo hat kicsit tobb es osszetettebb is volt :D, de azert volt egy-ket ev a ketto kozott).
2.
2.
Darksiders84
Kár érte viszont egy újrakiadást beszereznék egyben az összes rész.
1.
1.
godach
Szomorú. Életem egyik legjobb lövöldéje, jó sztorival, környezettel.
Ha szeretted az első Medal Of Honorokat és a Half Life-t, valamint kipróbálnád milyen ez összekeverve, akkor ez a te franchiseod. Bár az első rész még fapados, de megéri sorban végigjátszani mindent.
Nálam, a jó öreg HL-t úgy ütötte ki a nyeregből, hogy az valami hihetetlen... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...