Brutal Legend

Akció elemekkel tűzdelt kalandjáték a The Secret of Monkey Island, a Day of the Tentacle, a Full Throttle, a Grim Fandago, és a Psychonauts címeket is jegyző Tim Schafer fejlesztőcégétől.

Hazai eladási toplista - negyedik helyen a Forza 3

Megjelenése után rögtön a negyedik helyen nyitott a Forza Motorsport harmadik része: a helyezés megérdemelt, a játék remekül sikerült!

Hazai eladási toplista - feltörekvőben a Clone Wars

Komolyabb változások nem történtek a hazai játékeladási toplistán, azonban érdemes megfigyelni, hogy az új Clone Wars-játék egyre közelebb kerül a dobogóhoz.

Jövő hónapban érkezik a Brutal Legend DLC-je

Az EA bejelentette, hogy hamarosan kiegészül a Jack Black főszereplésével készült Brutal Legend, mégpedig két új többjátékos csatatérrel.

Második helyen nyitott hazánkban az Uncharted 2

Úgy tűnik, lassan itthon is rájövünk, hogy mi a jó, a PlayStation 3-exkluzív Uncharted 2: Among Thieves már az első héten a toplista második helyén nyitott.

Brutal Legend

A Brütal Legend valóban igazi metál-legendák és játék-legendák keveredése egyetlen produktumban, melytől mindenki világmegváltást várt. A végeredménnyel csak annyi probléma akadt, hogy valahol a büntető metál-atmoszférában, a kiválóan induló történetben, Jack Blackben és az egész zseniálisan kreatív miskulanciában elveszett a lényeg, a játékélmény.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Jól indul a jövő hét: boltokba kerül végre a Brütal Legend, megjelenik az Uncharted folytatása, jön a Tropico 3 és a Mario-rajongók sem maradnak ki a jóból.

TGS 2009: Az utolsó galériafrissítés

Véget ért a Tokyo Game Show 2009, képekből pedig ezúttal sem volt hiány - második, s egyben sajnos utolsó összeállításunk viszont nagyon jóra sikerült.

GamesCom 09: Az első nagy screenshot adag

Elstartolt a GamesCom 2009, mi pedig máris egy nagy adag screenshottal kezdjük a napot. Persze forró csokival jobb lenne, de ilyen a játékújságíró élete!

GamesCom 09: Brutal Legend demó szeptemberben

A Double Fine fejese, Tim Schafer bejelentette, hogy a következő hónapban végre kipróbálhatjuk az általuk fejlesztett, sokak által várt Brutal Legendet.

Brutal Legend - A végleges dallista

A Jack Black főszereplésével készülő játékban a zene erejével kell majd legyőznünk ellenfeleinket, s ehhez jó dalok is kellenek. Lássuk, milyenek is lesznek.