Brutal Legend

Akció elemekkel tűzdelt kalandjáték a The Secret of Monkey Island, a Day of the Tentacle, a Full Throttle, a Grim Fandago, és a Psychonauts címeket is jegyző Tim Schafer fejlesztőcégétől.
1228731300

God of War III gameplay és GTA 4 DLC a VGA-n

Az idei Video Game Awards rendezvényen gameplay jeleneteket láthatunk majd a God of War III-ból, sőt ott lesz a Grand Theft Auto 4: The Lost and Damned is.
1218727080

Az Electronic Artshoz kerül a Brutal Legend?

Több lepasszolt Acitivison címmel együtt Tim Schafer legújabb játéka, a Brutal Legend is kiadó nélkül maradt. A pletykák szerint az Electronic Arts érdeklődik a projekt iránt.
1198191600

Brutal Legend

Emlékeztek még Tim Schafer-re? Remélem a kalandjátékok rajongóinak nem nagyon kell bemutatnunk. Ő az az úriember, akinek a LucasArts a legnagyobb játékait köszönheti. Veterán game designer, első nagy dobása 17 évvel ezelőtt a The Secret of Monkey Island volt, karrierje innen szélsebesen ívelt felfele. Egy évre rá elkészítette a Monkey Island 2: LeChuck's Revenge címre hallgató folytatást, majd a Day of the Tentacle-t, a Full Throttle-t, és mindannyiunk nagy kedvencét, a Grim Fandango-t. 2000-ben megalapította a Double Fine Productions-t, pár évre rá jött a Psychonauts, most pedig legújabb játékát mutatjuk be nektek!
1196706300

Túléli-e a Sierra az Activision Blizzard születését?

Míg az Activision és a Vivendi házasságából a Blizzard teljes mértékben jól jött ki, a Vivendi szárnyai alatt lévő másik cég, a Sierra helyzete közel sem biztos.
1192634820

Brutal Legend - Az első videó

Azt, hogy Tim Schafer a Brutal Legend cmű új játákán dolgozik már korábban olvashattátok oldalunkon. Viszont most már egy kis ízeltő videót is láthattok belőle.
1192459320

Brutal Legend - a Grim Fandango készítőjétől

Brutal Legend címmel új játékon dolgozik a The Secret of Monkey Island, a Day of the Tentacle, a Full Throttle, és a Grim Fandango atyja, Tim Schafer.