Brutal Legend

Akció elemekkel tűzdelt kalandjáték a The Secret of Monkey Island, a Day of the Tentacle, a Full Throttle, a Grim Fandago, és a Psychonauts címeket is jegyző Tim Schafer fejlesztőcégétől.

E3 2009: Az Electronic Arts kiállításra szánt játékai

Az Activision után a Electronic Arts is bejelentette, hogy miket visz a következő héten megrendezendő kiállításra. Szép hosszú listát állítottak össze!

Ropogós screenshotok péntek délelőttre

Péntek délelőtti galériafrissítésünkben van Battlefield, Blur, Call of Duty, Dragon Age, Fight Night, NHL, Resident Evil, meg minden más finomság!

Kora hajnali galériafrissítés Duke Nukemmel

Olvasóink kívánságának eleget téve ma még korábbra tettük a hajnali galériafrissítést. Öt óra, csiripelnek a madárkák, de mit keres itt Duke?

Friss képek érettségire készülő vasárnap estén

Két érettségi tétel bemagolása között állj meg egy kicsit pihenni, hiszen rengeteg új kép jelent meg a napokban, kár lenne csak egy játékról is lecsúszni!

Október 16-án jelenik meg a Brutal Legend

A Jack Black főszereplésével készülő játék, a Brutal Legends ősszel végre megjelenik Playstation 3-ra és Xbox 360-ra, egészen pontosan október 16-án.

Giga galériafrissítés péntek reggelre

Nem nagyon volt galériafrissítés a héten, úgyhogy giga mennyiségű screenshot gyűlt össze így péntek reggelre. Nem húzom tovább, csekkoljátok!

Az Activision pénzt akar a Brutal Legendért

Kisebb botrány látszik kibontakozni a Brutal Legend körül, az Activision ugyanis pénzt követel az EA-tól, holott a jogokat állítólag már nem ő birtokolja.

Friss screenshotok szerda délelőttre

Újabb nagy adag screenshot érkezett galériánkba. Kedvenceim: Brutal Legend, Demigod, FEAR 2, Still Life 2, Street Fighter 4, Tenchu 4 és HAWX.

VGA 2008: A többi beígért előzetes

Megérkezett a többi beígért videó is, mint például a Mafia 2, Terminator: Salvation, Dantes Inferno, Fight Night Round 4, Brutal Legend és a Watchmen.

Az EA kezében a Brutal Legend

Kiadóra lelt a Jack Black szinkronhagngjával készülő Brutal Legend, amely a rockerek világába kalauzolja majd el az arra fogékony játékosokat.