Naruto: Ultimate Ninja Storm

A PlayStation 3 kivételével eddig minden konzolon tiszteletét tette már Naruto - most már a PS3-as tulajoknak sem sokat várakozniuk, s ők is kapnak a jóból.

Nálunk is megjelenik Switch-re a Naruto-trilógia

Noha a hét elején még csak a japán verzióról szóltak a hírek, a Bandai Namco végül megerősítette, hogy Európában is megjelenik a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy Switch-verziója.

Augusztusban jön a Naruto-gyűjtemény

Ráadásul rögtön kettő! A dobozos formában is elérhető Naruto: Ultimate Ninja Storm Legacy mellett a némileg szerényebb (és csak digitálisan elérhető) Trilogy-csomag is megjelenik nyugaton. Lássuk a tartalmat!

Csak PS3-ra jön a Naruto-gyűjtemény

Örülhetünk, hogy Európába születtünk, hiszen a PS3-tulajok gyűjteményes formában is beruházhatnak a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm első három részébe. A masszív csomag február elején érkezik.

Naruto-versenynap lesz Kecskeméten

Az L.V.U. Kulturális Egyesület és a NARUTO Videojáték és Anime-Manga Közösség október 24-én rendezi meg a II. NARUTO: The Ultimate Ninja Tournamentet, ahol értékes nyereményekért küzdhettek majd.

Frissítve: Videojátékos rendezvények Kecskeméten

Méghozzá mindkettő márciusban: a Kecskemét Games szólt nekünk, hogy egy hónap múlva Tekken- és Naruto-játékokban is megmérethetitek majd magatokat náluk. A részletekért erre tessék!

Naruto: Ultimate Ninja Storm

Hosszadalmas várakozás után, mindenki kedvence, a 9 farkú rókadémon által megszállt, (minden férfiember álma ugyebár) narancssárga pizsis Naruto, végre megjelent PS3-on is. A korábban írt demótesztemből már várható volt, hogy nagyot fog ütni a stuff, lássuk hát mennyire nagyot!

GC 2008: A harmadik nagy galériafrissítés

Megérkezett a harmadik nagy adag screenshot az idei GC-ről. Van Fallout, Damnation, LEGO Universe, Naruto, Wheelman, meg mindenféle egyéb finomság.

Naruto: Ultimate Ninja Storm Demóteszt

A rajongók számára bizonyára nem túl nagy újdonság, hogy az X360-as és a PSP-s folytatásokon kívül hamarosan (október közepe felé) megjelenik végre a várva-várt PS3-as Naruto is. Az E3-as bemutató olyan jóra sikeredett, hogy bevallom libabőrök jelentek meg a testem majdnem minden pontján. Főleg mikor a végén megláttam a kis infót, miszerint hamarosan letölthető lesz a stuff demo változata. Hát nem kellett sokat várni rá, itt van, és mi nem voltunk restek letesztelni nektek, maradjatok velünk!

E3 2008: A második galériafrissítés

Több, mint hatszáz új képpel frissült galériánk: a felhozatalban szinte kivétel nélkül AAA-s, fajsúlyos címek kaptak helyet - ki ne merészeld hagyni!

Naruto: Ultimate Ninja Storm demo július 17-én

Hamarosan megérkezik a legújabb, Playstation 3 exkluzív Naruto játék kipróbálható változata, amely PSN hálózatán lesz elérhető, valamint megtekinthető 4 új videó is.