Crysis 2 PC, PlayStation, Xbox

A Crysis-trilógia második része, ezúttal is az Electronic Arts és a Crytek gondozásában. A Crysis 2 grafikailag még az első játékot is messze felülmúlja, ráadásul DLC-k is elérhetők hozzá.
1298631600

Crysis 2 - mozgásban a PS3-as verzió

Adósak vagyunk két Crysis 2-trailerrel, gyorsan meg is mutatjuk Nektek őket. Az egyik egy hangulatos sztorielőzetes, míg a másikban közel három percen keresztül csodálhatjuk mozgás közben a PS3-as verziót. Ezen kívül néhány érdekes nyilatkozat is elhangzott nemrég, köztük a kiszivárgott PC-s játékról is...
1297956522

Március elején jön a Crysis 2 PC-s demója

A Crytek tegnap végre bejelentette, hogy mikorra várható a Crysis 2 számítógépes verziójának demója. Mikor kiderült, hogy a játék kipróbálható változata Xbox 360-exkluzív lesz, nagy volt a harag a PC-s kollégák részéről (talán joggal), de szerencsére a készítők semmi esetre sem bőszítenék fel a rajongókat.
1297778400

Két új Crysis 2 előzetes érkezett

Rövid időn belül két előzetest is kapott a Crysis 2. A márciusi megjelenés ellenére a Crytek FPS-ét ugyan már többen végigjátszhatták, de aki úgy döntött, hogy inkább megvárja a hivatalos premiert, a mostani trailereket semmi esetre se hagyja ki, kedvcsinálónak ugyanis keresve sem találna jobbat.
1297765803

Crytek: Nem csökkent a PC iránti elkötelezettség

A múlt héten idő előtt kiszivárgott Crysis 2 bétaverziója nem hagyott maga után begyógyulhatatlan sebeket a fejlesztésért felelős Crytek számára. A stúdió főnöke megnyugtatta az elkötelezett PC-s felhasználókat: a csapat továbbra is elkötelezett a platform iránt, dacára a kalózkodásnak.
1297499418

Kiszivárgott a Crysis 2 egy korai verzója

A szoftverkalózok újabb csapást mértek az EA óriáskiadóra: a tegnap éjszakai órákban megjelent a népszerű torrentoldalakon a PC-s Crysis 2 korai bétaváltozata, holott a hivatalos megjelenésig még bő egy hónap van hátra. A kiszivárgott verzió már tartalmazza az egyjátékos módot is.
1297359147

Crysis 2 - a nanosuitból sosem elég

A Crysis 2 legújabb előzetese a multiplayer mód aspektusából mutatja be a cím védjegyének számító nanosuitot. A különleges ruhát magunkra öltve emberfeletti képességekhez jutunk: megnő az állóképességünk és az erőnk is többek között, amit kiválóan kamatoztathatunk online is.
1296719464

Crysis 2 - "Légy erős" trailer

Azok számára, akik a tegnap nyilvánosságra hozott minimum gépigény miatt siránkoznak, itt van egy kegyelemdöfés - az EA és a Crytek egy új trailert dobott a világhálóra. Akciójelenetekben bővelkedhetünk, agyunk szinte szétrobban az adrenalintól, kevesebb mint két hónappal a megjelenés előtt.
1296660599

Befutott a Crysis 2 gépigénye

Nagy volt az öröm, mikor a Crytek - talán pont a rajongók nyomására - az exkluzív Xbox 360-as demó után bejelentette a kipróbálható változatot PC-re is, ám egy kérdés még mindig nyitva maradt: mégis milyen masina kell az immár új motorral érkező játék futtatásához?
1296220042

PC-re is lesz Crysis 2 demó

A Crysis ugyan PC-s címként mutatkozott be, a második rész multiplayer demója először mégis Xbox 360-ra jelent meg. A számítógépes játékosok joggal kaphatták fel a vizet, viszont most már tényleg itt az ideje megnyugodni, mert PC-re is lesz demó, és remélhetőleg nem is kell rá sokat várni.
1296062561

Crysis 2 multiplayer demóteszt

Már a PC-s játékokkal is konzolon játszunk. Ez a kijelentés nem is olyan régen izgalmas reakciókat váltott ki itt, a Gamekapcson, nem egészen két héttel a cikk után pedig tegnap megérkezett a Crysis második részének többjátékos demója. Xbox 360-ra.