Crysis 2 PC, PS3, X360

A Crysis-trilógia második része, ezúttal is az Electronic Arts és a Crytek gondozásában. A Crysis 2 grafikailag még az első játékot is messze felülmúlja, ráadásul DLC-k is elérhetők hozzá.
1300807178

Megjelenés előtti trailert kapott a Crysis 2

Nem tudom, mi lesz velünk, ha megjelenik a Crysis 2, de mindenképpen hiányozni fog, hogy naponta három trailer futott be a játékról. A minap megérkezett az FPS launch trailere, emellett egy jópofa ingame easter egg felvétele is felkerült az internetre - csemegézzetek!
1300708800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezért szeretjük a tavaszt: szép az idő, ami persze minket marhára hidegen hagy, elvégre ilyenkor jut eszébe a kiadóknak, hogy illene kiadni néhány új játékot. Ez a hét egyébként is különleges, ugyanis új konzolpremierünk lesz pénteken - végre boltokba kerül a Nintendo 3DS.
1300694432

Crysis 2 - nehéz volt a multiplatformmá válás

A Crytek leült egy kicsit dumcsizni a GameShark magazin munkatársaival, ahol a játék producere, Nathan Camarillo számos kihívásról beszélt, melyeket a multiplatform fejlesztés állított fel számukra. Egy korábban csak PC-s címeken dolgozó csapat szinte mindent a nulláról kezdett.
1300436359

Újabb Crysis 2 előzetes érkezett

Megérkezett az Experience névre keresztelt sorozat harmadik epizódja, amelyben újabb három percen keresztül csodálhatjuk mozgás közben a Crysis 2-t. Időközben elstartolt a játék PS3-as demója is, igaz, a minap a Crytek kénytelen volt leszedni a cuccot, annyian rávetették magukat a kipróbálható változatra.
1299866400

A Crysis 2-ből sosem elég, újabb trailerek érkeztek

Megérkezett a Crysis 2 legutóbbi, Multiplayer Gameplay Progression című trailersorozatának a harmadik része: ezúttal a játék közben elérhető kihívások, a dögcédulák szerepe és a perkök kerülnek bemutatásra, közel három percben. Ezen kívül befutott a Be Fast című előzetes is.
1299495635

Crysis 2 - az első jelek a DLC-k érkezésére

Habár korábban a játék producere, Nathan Camarillo már megerősítette, hogy a Crysis 2 a megjelenés után nem fog szűkölködni letölthető tartalmak terén, az első jeleket a hivatalos japán oldalon találtuk. Ezek szerint a boltokba kerülés után nem sokkal már kiegészíthetjük az alapjátékot.
1299402293

Újabb előzetest kapott a Crysis 2

A megjelenés közeledtével annyi Crysis 2 előzetes érkezik újabban, hogy magunk is nehezen követjük őket: a mostani sem egészen friss, de ahhoz pont eléggé jó, hogy így vasárnap megoszthassuk veletek. A Multiplayer Progression második része következik, a főszerepet a fegyverek kapták.
1299142843

GDC 2011: CryEngine 3 demonstráció

A Game Developers Conference valós célja az, hogy összehozza a fejlesztőket, és gyümölcsöző üzleti kapcsolatokat építsenek ki. A Crytek is jelen volt a rendezvényen, be is mutatta a CryEngine jelenlegi verzióját, ami után tényleg letettük az állunkat. Ezek után még többen fogják licencelni.
1299074430

Crysis 2 - megjelenéskor kimarad a DirectX 11

Nem véletlen, hogy a kipróbálható változat nem tartalmazza a DirectX 11-támogatást és a vele járó markáns látványorgiát - egy svéd hardveroldal szerint a boltokba kerülés napján még biztosan nem lesz elérhető ez az opció a Crysis 2 végleges verziójában, a fejlesztők csak egy későbbi patch során orvosolják a hiányosságot.
1298973600

Megjelent a Crysis 2 PC-s multiplayer demója

A Crytek nem kicsit bosszantotta fel a rajongókat, mikor a Crysis 2 bétája először Xbox 360-ra jelent meg, így a demóval már mindenképp engesztelni akartak. A kipróbálható verzió az ígéreteknek megfelelően napra pontosan megérkezett, úgyhogy a PC-s és az X360-as játékosok is élvezhetik.