Crysis 2 PC, PS3, X360

A Crysis-trilógia második része, ezúttal is az Electronic Arts és a Crytek gondozásában. A Crysis 2 grafikailag még az első játékot is messze felülmúlja, ráadásul DLC-k is elérhetők hozzá.
1308763854

Crysis 2 - a DirectX 11 patch részletei

A Crytek csúcskategóriás játéka bár remek elfoglaltságnak bizonyult és technológiai szempontból is előremutató, mégis, egyetlen aprónak nem nevezhető dologgal még adósok maradtak a fejlesztők, ez pedig a régóta ígért, a DirectX 11-es videokártyákat is megizzasztó patch. Lássuk, mi hír felőle!
1308574800

Élen nyitott itthon a Duke Nukem Forever

Ahogy az várható volt, az új Duke Nukem fogta magát, és letarolta a hazai toplistákat is, noha a magyar közönséget legalább úgy megosztotta a lassan másfél évtizede készülő folytatás, mint bárhol máshol. A hét másik újonca az inFamous második része volt, ő is jól kezdett.
1308414600

Crytek: még nem kaptak új Microsoft-hadvert

A Wii U és a Crytek kapcsán röppentek fel múlt héten olyan pletykák, hogy a Crytek már javában dolgozik egy újabb generációs játékmotoron, s mindez a Microsoft következő generációs konzoljának hardverére épül majd. A Crytek most ezt hivatalosan is cáfolta, s tagadtak mindent.
1308232834

EA: még több exkluzív cím az Originen

Az Electronic Arts megerősítette, hogy a jövőben még több digitális formában letölthető játék és kiegészítő érkezik a saját közösségi és disztribúciós rendszerére, az Originre. Ezekkel az egyedi tartalmakkal próbálnak a versenytársakra ráverni, holott játékaik a konkurenseknél is meg fognak jelenni.
1308056406

A CryEngine 3 is támogatja a Wii U-t

Cevat Yerli, a Crytek vezérigazgatója megerősítette, hogy a csapat elhozza a Nintendo új konzoljára a CryEngine 3.0-t. A Develop magazinnak adott interjújában arra is kitér, hogy a motor lényegében már elég jól működik Wii U-n. Egyetlen életképes platformról sem szeretne lemaradni a német stúdió.
1307948400

Élen nyitott itthon az új Sims-kiegészítő

Ha nagyon akarja, a Sims azért még mindig meg tudja szorongatni a riválisokat. A harmadik rész új kiegészítője, az itthon magyarul is kapható Nemzedékek kapásból az élen nyitott, és az eddig uralkodó Witcher 2-t és World of Warcraft előfizetői kártyát is könnyű szerrel lenyomta.
1306861113

Élen nyitott itthon a The Witcher 2

Nem meglepő, hogy a lengyel felebarátaink által fejlesztett The Witcher 2 szépen kezdett itthon: már az első rész is nagy népszerűségnek örvendett anno, sőt az a folytatás sikerére újból bekerült a PC-s toplistára. A felhozatal alaposan átalakult, több új cím is bekavart a szokásos slágerjátékoknak.
1306776607

Mozgásban a CryEngine 3-as katonai szimulátor

Az amerikai hadsereg potom 57 millió dollárt öl legújabb projektjébe, mely a CryEngine 3-ra épül, és amit a RealTime Immersive fejleszt. A Dismounted Soldier Training System segítségével a valós környezeti körülmények lemodellezése segíti a katonák kiképzési programját. Videón még durvább!
1306573200

CryEngine-re épít szimulátort az amerikai hadsereg

Az amerikai hadsereg nem először fejleszt játékot, habár a frissiben vásárolt CryEngine 3-ra most nem konkrét játékot készítenek, hanem a világ legvalósághűbb katonai szimulátorát. A dolog persze nem lesz publikus, hiszen kizárólag a katonák kiképzésére és küldetések szimulálására használják majd.
1306238400

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.