Crysis 2 PC, PS3, X360

A Crysis-trilógia második része, ezúttal is az Electronic Arts és a Crytek gondozásában. A Crysis 2 grafikailag még az első játékot is messze felülmúlja, ráadásul DLC-k is elérhetők hozzá.
Típus: FPS, Sci-Fi

Még mindig vezet itthon a Crysis 2

Nem csillapodik a Crysis 2 iránti lelkesedés, a Crytek FPS-e majdnem ugyanott tart, ahol elkezdte: bár a PC-s eladások visszaestek valamivel, a konzolokon még mindig a játék vezet, és ez az összesítésben is elegendő volt az aranyéremhez - bezzeg a Shift 2: Unleashednek nem jött össze.

Crytek: 8 GB memória kell az új konzolokba

Habár a következő generációs konzolok valószínűleg még valahol a tervezési fázisban leledzenek, a fejlesztők szeretik megmondani a Microsoftnak és a Sonynak, hogy milyen hardvert kellene kiadniuk. Most a Crytek programozója közölte "kívánságát" a játéksajtóval.

Második helyen nyitott itthon a Shift 2

Egyedül a Crysis folytatásával nem tudott megbirkózni itthon a Shift 2. Az eredmény azért így is szép, ráadásul a korábbi tapasztalatok szerint az új Need for Speedek úgyis mindig tartósan az élbolyban tudnak maradni. Igen, a World of Warcraft előfizetői kártya még mindig csak a hatodik.

Crysis 2 - DX11 patch hivatalosan is bejelentve

Vége a sorozatos ellentmondásoknak a kiadó és a Crytek között: tegnap egy meglehetősen tömör üzenet formájában osztották meg a fejlesztők a rajongókkal azt az örvendetest tényt, hogy valóban készül a DirectX 11 látványorgiát életre hívó tapasz a Crysis 2-höz. Ez már tuti.

Élen nyitott itthon a Crysis folytatása

A Crysis 2-ért megőrültek a hazai játékosok, ez remekül látszik a hazai játékeladásokat összegző toplistán is, ahol az új rész kapásból az első helyen nyitott. Kíváncsiak vagyunk, meddig húzza ki ott, de addig is lehet örülni, mert a World of Warcraft előfizetői kártya legalább hátrébb csúszott - nem is keveset.

Crysis 2 - hónapok múlva jöhet a DX11 patch

Ha igazak a hírek, akár 2-3 hónapot is várnunk kell még a Crysis 2 DirectX 11-es frissítésére, miután a Crytek csak novemberben tudott nekiállni a fejlesztésének. Az infó még nem hivatalos, de a nagy csend gyanús. Közben a srácok már bejelentették: le fognak számolni a multis csalókkal.

Crysis 2 teszt

A Crytek mindig is szeretett nagy ígéretekkel dobálózni. Egy eddig kizárólag PC-s kuriózumnak számító látványt egyszerre szállítja le mindhárom platformra. A moszkitózúgással teli trópusokból New York városának forgatagába csöppentünk, s a Nanosuit 2.0 erejével akár egyedül is megválthatjuk a világot.

Kijött az első Crysis 2 PC patch

Normális esetben nem nagyon szoktunk javításokkal foglalkozni, de a Crysis 2 körüli hatalmas rajongói lelkesedés miatt muszáj extra figyelmet szentelnünk a dolognak: szóval megjelent az első javítócsomag, ami néhány apróbb, de fontos hibát vagy hiányosságot orvosol a játék PC-s változatában.

Hozd ki a maximumot a PC-s Crysis 2-ből!

Azok számára, akik imádnak kísérletezgetésekbe fogni, itt lenne egy kis esti elfoglaltság. Arra mérget vehetünk, hogy alapesetben a Crytek nem köti az orrunkra, hogy mit is tud a CryEngine 3 valójában, ám néhány konzolparancs segítségével olyan látványjavítókat érhetünk el, amiről nem is álmodnánk.

Crysis 2 - a konzolos verziók összehasonlítása

Végre valahára megjelent a Crysis 2, a szerencsések már nagyító alá vehették a játék PS3-as és Xbox 360-as változatát némi összehasonlítás erejéig. Azt már most el lehet mondani, hogy égbekiáltó különbségek nincsenek a konzolos változatok között, a grafika zseniális, és egyáltalán nem lehet győztest hirdetni.